Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +90
Demonstracja antynatalistyczna się odbyła! Pozdrawiam. NIE GRAJ W RULETKĘ CZYIMŚ ŻYCIEM!
#antynatalizm
#antynatalizm
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Ja pier... Dobrze ze dymie podtlenkiem gazotu :D
20-minutowy – 4 zł
60-minutowy (jednoprzejazdowy) – 6 zł
90-minutowy – 8 zł
miesięczny na jedną linię – 54 zł (z Kartą Krakowską), 80 zł (bez Karty Krakowskiej)
miesięczny sieciowy na I strefę – 80 zł (z Kartą Krakowską), 148 zł (bez Karty Krakowskiej)
półroczny na I strefę – 420 zł (z Kartą Krakowską), bez Karty Krakowskiej bilet półroczny nie obowiązuje.
#krakow #inflacja #panstwozdykty #mpkkrakow
Czyli jak większość mieszkańców. Realnie dla takiej osoby to podwyżka 1zl, bo jeśli tylko ma możliwość to lepiej będzie kupić półroczny.
Najgorsze jest to że emeryci mają za free bo wówczas elektorat Majchrowskiego może by wyszedł na ulicę.
@ms93: nie byłoby gdyby nie to, że ta komunikacja jest totalnym gównem na skalę polski.