Aktywne Wpisy
anita-guzik +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Od 5 lat widzę tyle grubych ludzi morsuje i ani jedna z tych osób na pewno nie schudła, a że niektórzy wręcz w drugą stronę to tym bardziej to jest śmieszne.
#bekazgrubasow
@vomalio: podobno leczy wiele dolegliwości a otyłość nie jest dolegliwością?
@piordonek: do komentarza nawiązujesz czy wpisu? Tu jest taka opcja jak cytowanie, bo nie wiem jak się odnieść?
@piordonek: niby tak ale jakoś strasznie mi się to gryzie i nazwanie takiej osoby że jest aktywna to wielka niekompetencja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BajerOp: jedynie nudę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BajerOp: w zasadzie jest... chorobą cywilizacyjną (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Ale na poważnie pomaga przy kontuzjach w bieganiu.
@vomalio: tak...
spowodowana skurczami mięśni, przy którym wydatek energii przekracza poziomy energii
spoczynkowej”
W sumie się zgadza definicja
Co do grubych morsów to przecież oni nie morsują po to, żeby schudnąć i być fit żeby postować to na insta tylko w formie zabawy typu festyn po którym robią sobie ognisko i jedzą tłustą kiełbe
@afromort: ależ ja sam od 5 lat morsuję... czasem.