Wpis z mikrobloga

@Purpps: Subiektywnie stwierdzam, że ilość stanów zapalnych się znacznie zmniejszyła, mam naście alergii w tym kurz i grzyb, mimo że jestem niewyspany od kilku dni i siedzę przed kompem non stop oczy czy prawie białe (zazwyczaj suche i przekrwione), domsy też słabe mimo większej intensywności treningu. O tkance tłuszczowej i wadze ciężko coś powiedzieć po 3 dniach, od jutra się ważę i utrzymuje stałą diete (licze tylko białko).
  • Odpowiedz
@Poemat: pierwszy dzień 5mg by obserwować ciało drugi 10mg, na 3 dzień pierwszy trening, opis i opinia innych się zgadza.

@Katechetka: receptorchem z uk, jak nie wyślesz na analizę to nie masz pewności. Cykl wygląda tak, że 5mg w dniu nie treningowym po pierwszym posiłku, 10mg przed treningiem. Założenia takie by szybciej robić progres i w ogóle zobaczyć na co pomaga, raczej kupie w sezonie alergicznym i sprawdze
  • Odpowiedz
@dssport: miałem różne perypetie i mało ćwiczyłem, była przerwa około 6tyg, jestem dopiero po czterech treningach, wszystkie na sr i jakoś łatwo idzie, szybko odzyskuje siłę i wytrzymałość. Jak mi się buteleczka skończy zrobię kilka treningów bez, i znowu dorzucę środek. I porównam jak najbardziej obiektywnie. Do tej pory oceniam pozytywnie, kilka powtórzeń wpada bez zasapania.
  • Odpowiedz