Aktywne Wpisy
jonasz68 +39
Ludzie próbują nam wmówić że klasa wyższa to już te 7k netto i więcej, no wieć zróbmy zestawienie wydatków. Dwie osoby w big5 (bo tylko tam jest korpo i nie ma mentalności januszowskiej). Razem daje nam to 14k, osoby bez bogatych rodziców więc mieszkania nie dostały, dwójka dzieci.
Mieszkanie w miare nowe 70m2 - cena po wykończeniu na peryferyjnej dzielnicy załóżmy 15 000 za metr, przy wkładzie własnym 10% i kredycie na
Mieszkanie w miare nowe 70m2 - cena po wykończeniu na peryferyjnej dzielnicy załóżmy 15 000 za metr, przy wkładzie własnym 10% i kredycie na
Legunz +2
Potrzebuję małej pomocy xD Jestem mega skłócony z różowym pasekiem, mieszkaliśmy razem ale już nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) potrzebuję pomysłów jak ją przeprosić, żeby zobaczyla moje zaangażowanie. Dzisiaj wysłałem bukiet kwiatów do biura, w sumie to do końca tygodnia będą. Help.
Za pomysł który wykorzystam stawiam jedzonko z pyszne.
#logikarozowychpaskow #zwiazki #pomocy
Za pomysł który wykorzystam stawiam jedzonko z pyszne.
#logikarozowychpaskow #zwiazki #pomocy
Akcja dzieje sie ok. 6 lat temu na ul. chmielnej w wawie. Ide wzdluz, ze swoja dziewczyna i z naprzeciwka podchodzi do nas bardzo ladna dziewczyna. Mysle sobie, bede mial zaraz paczke szlugow za ankiete. Dziewczyna zaczyna - hej, nie chcielibyscie sobie ze mna zapalic ziolo?? Totalnie zbilo mnie z tropu, szczegolnie ze byla naprawde nieprzecietnej urody. Odmowilem, majac nadzieje na nagrode od swojej... (ch**a tam, pozmywalem gary i poszedlem spac). Zaluje, historia moglaby byc ciekawsza.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60075df7535d82000a0d1f0d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Serio?
Zaakceptował: sokytsinolop
Co za beciak z ciebie xD
NAGRODĘ! - Pani daje nagrodę dla swojego pieska xD
P0lackie faceci to takie cucki, masakra xF
Zaakceptował: sokytsinolop