Wpis z mikrobloga

Witajcie, ostanio założyłem konto na badoo, chciałem sprawdzić na swoim przykładzie czy wzrost jest najważniejszy dla kobiet, dodam że posiadam prawie 190wzrostu, niestety z twarzy wyglądam może nawet gorzej niż przecietny Polak, typowa okrągła twarz itp. kto zna balckpilla ten wie jakie są wytyczne na temat fenotypu. Nie jestes też osobą skraje otyla waże około 96-7kg i można powiedziec ze mam jedynie lekką nadwage. Postanowiłem napisac do kilku przecietnie wyglądajacych kobiet 5/10 nie wiecej. Oto głównie jakie odpowiedzi dostawałem, gdy któraś zdecydowała sie odpisać. A wy co nadal uwarzacie że wzrost to jedyne czego wam brakuje ? Nie bądzcie śmieszni i naiwni, jak to mi kiedyś jedna znajoma powiedziała, jezeli jesteś brzydki to wzrost tylko bedzie ci przeszkadzał bo z daleka bedzie widać twój paskudny ryj.
#blackpill #redpill #przegryw #badoo #tinder #polka #rozowepaski
legion1991 - Witajcie, ostanio założyłem konto na badoo, chciałem sprawdzić na swoim ...

źródło: comment_161108984998zsYMuECIW4mO550IndAz.jpg

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@legion1991: ty wariacie, ale czego ty się spodziewasz? Że z brzydkim ryjem, nadwaga i pewnie outfitem z gazetek lidla będziesz r----ć modelki? Weź się za siebie, odwiedź siłownie, pójdź do fryzjera, ubierz się chociażby w jakiejś zarze albo bershce bo domyślam się, ze na van graffa raczej nie będzie środków, porób dobre foty i będzie dobrze. Zaufaj mi.
  • Odpowiedz
wy co nadal uwarzacie że wzrost to jedyne czego wam brakuje ?

@legion1991: tutaj połowa myśli, że ma mordę 8/10. O ile łatwo sobie wmawiać, że ma się lepszą mordę niż w rzeczywistości (nie ma matematycznych wzorów na atrakcyjność twarzy, a przynajmniej takich nie znam), to centymetry łatwo zweryfikować i cope w takim przypadku jest po prostu żałosny (w tym pierwszym również, ale mniej zauważalny)
  • Odpowiedz
@niedynamiczny_nieoskarek: no to cię zaskocze bo istnieje coś takiego jak określony wzór atrakcyjnosci, skupiajacy sie na symetrii i ułożeniach czesci twarzy, a to o czym ty piszesz to są jedynie subtelne smaczki czy dodatki, np. niebieskie oczy czy pankowe włosy i zalezy to od kultury, tradycji czy ogólnie spolecznosci oraz zbiorowosci ludzi wyznajacych jakiś trend. Atrakcyjnosc ogólna jest dość łatwa do nakreslenia
  • Odpowiedz