Ktos powie, ze streaming to nie jest praca. Ale ja nie wyobrazam sobie kilka godzin dziennie z przymusu grac w World of Tanks. Nie majac praktycznie mozliwosci skoncentrowania sie na jakims innym tytule. Duze pieniadze przy wzglednie duzej popularnosci, ale pewnie idzie sie poszatkowac. #wot
@IdillaMZ: No niestety, wot jest specyficzną grą, i jak ktoś ogląda streamera bo gra w wota, to przy zmianie gry ludzie idą do innego streamera. Teoretycznie można by grać Wot/WT na zmiane, ale za dużo ludzi pała nienawiścią do grających w jedną czy drugą grę (widać co sie dzieje jak ktoś zada pytanie "co lepsze" na tagu wot i WT) To nie to samo jak np streamer gra CSa, po czym
@IdillaMZ: To wyobraź sobie że sqbunny streamował wota co dziennie od chyba 6 czy 8 do 14 i potem jeszcze wieczorem od 20 do 22 :D Masochizm lvl master :D a najlepsze że wcale taki dobry w to nie był :P p.s w niedziele czy sobote miał wolne :D
streamował wota co dziennie od chyba 6 czy 8 do 14 i potem jeszcze wieczorem od 20 do 22
@pavlo0: To jeszcze nie jest wynik, pamiętam jak jeszcze oglądałem czasem Twitcha, to był taki grubasek, też z Polski, co potrafił 16 godzin streamować, z tym, że on akurat dość porządnie grał, nie pamiętam jak się nazywał niestety ;-)
Pamietacie tą Monikę z Wrocławia co robiła seks pokazy w urzędzie w godzinach pracy ? No to mam linka do całkiem sporego fap folderu któy ktoś chyba wyniósł z OF. ( ͡°͜ʖ͡°)
#wot
i sa tez w nia duzo lepsi, wiec sie mniej #!$%@? i dlatego ze sa w nia dobrzy to tez ludzie chca ich ogladac
To nie to samo jak np streamer gra CSa, po czym
p.s w niedziele czy sobote miał wolne :D
@pavlo0: To jeszcze nie jest wynik, pamiętam jak jeszcze oglądałem czasem Twitcha, to był taki grubasek, też z Polski, co potrafił 16 godzin streamować, z tym, że on akurat dość porządnie grał, nie pamiętam jak się nazywał niestety ;-)