Wpis z mikrobloga

@szunis: nie yt ćpunowi zasięgi tnie tylko c-------h, jednostronnych i propagandowo nastawionych wysrywów ludzie nie chcą oglądać. O tym, że jaok jest nieśmieszny nie wspominam
  • Odpowiedz
@gris123: mimo, że za nim nie przepadam to muszę potwierdzić słowa ćpuna, obcięli mu zasięgi w c--j, można go lubić czy nie lubić, wiadomo kim jest (kolesiem, który zostawił zone i dziecko dla młodej siury, córki swojego kumpla z którą zasuwa m------n), ale prawdy nie można sobie wymyślać subiektywnie "bo kogos nie lubię" , faktem jest, że nie jest w smak yt jego twórczość i przynajmniej mi oraz 2 znajomym
  • Odpowiedz
@gris123: no ok widownia się zmniejszyła, kontent jest dnem, ale mimo wszystko mając dzwonek i suba u jak to napisałeś "zdupy" (aż obczaiłem bezbeka) wyskakuje Ci powiadomienie gdy coś wrzuci, tak samo nwm z Gracjanem Roztockim (mimo że obecnie widownia to ok 500 osób), a wysrywy pyty mimo dzwonka i suba nie pojawiały się w powiadomieniach i to powtarzam nie tylko mi ale też dwójce moich znajomych. Żeby nie bylo-
  • Odpowiedz
@KosherForeskin: no właśnie zdupy kilka miesięcy temu miał taki sam problem jak pyta. Zmienił nazwę na zdvpy i zaczęło śmigać mimo tego, że conent taki sam. Algorytmy yt są p------e ale twierdzenie, że blokują prawicowy gównokanalik zalatuje trochę oblężoną twierdzą
  • Odpowiedz