Aktywne Wpisy
wilk633 +59
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
teraz debile zamiast np uprzatnac tam teren tak zeby nikt nie zrobil sobie krzywdy to jeszcze wiecej gowna tam nastawiaja zeby juz nikt nie mial tam rozrywki bo NIE
no rozwalil sie dzieciak o lawke ktorej nie powinno tam
https://tvn24.pl/tvnwarszawa/ochota/warszawa-tragedia-w-parku-szczesliwickim-urzednicy-usuneli-lawke-w-ktora-uderzyl-12-latek-4943032
Komentarz usunięty przez autora
No
@Diamond-kun: no nie w tym przypadku...
No nie wiem może śnieg, w końcu jest biały.