Aktywne Wpisy

Brazylijczyk1 +187
Brazylijskie ciekawostki część II
-prysznic jest na prąd
- nie można wrzucać papieru toaletowego do wc tylko do śmietnika bo się rury mogą zapchać
- poziom nierówności jest bardzo wysoki- ich bogaci nie mają problemu aby polecieć sobie samolotem do Paryża na szybkie zakupy. Podobnie dużo osób jest niedożywionych
- z racji na durne przepisy prawne nastoletni mordercy są praktycznie bezkarni. Tym samym to Oni są najbardziej brutalni i niebezpieczni
-prysznic jest na prąd
- nie można wrzucać papieru toaletowego do wc tylko do śmietnika bo się rury mogą zapchać
- poziom nierówności jest bardzo wysoki- ich bogaci nie mają problemu aby polecieć sobie samolotem do Paryża na szybkie zakupy. Podobnie dużo osób jest niedożywionych
- z racji na durne przepisy prawne nastoletni mordercy są praktycznie bezkarni. Tym samym to Oni są najbardziej brutalni i niebezpieczni
źródło: Bez tytułu
Pobierz

źródło: comment_16109421898WegA1WOQj0fdWqPSbknrm.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Simple-Man: Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa.
Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@SonGocha99: Czy tylko ja ogarnąłem że literki są pozmieniane
@Yurakamisa: To tylko dobrze o tobie świadczy, nie jesteś socjopatą ani autystykiem( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PanNocebo: to się nazywa nerwica natręctw( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak u Monka
@SonGocha99: nad tym musiałem z 2 sek przystać
Komentarz usunięty przez autora