Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Hejoo Mirki
Co możecie powiedzieć o trwałości takich perfum jak PR 1 milion EDT/EDP/parfum, PR pure xs, PR invictus, d&g light blue/lb intense, Bentley Intense, Versace Eros? Chodzi mi o najnowsze batche, a informacje z fragrantici są sprzeczne w stosunku do innych źródeł. Szukam czegoś możliwie najbliższego pod względem trwałości do króla YSL ( ͡° ͜ʖ ͡°), ewentualnie Joop Homme. Dodam, że PR 1 mil parfum, trzymał mi się 4h na nadgarstku, co jest stosunkowo przeciętnym wynikiem....
#perfumy #pytanie
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rookie34: Czasami jest po prostu znaleźć coś "dla siebie", zapach z którym Ty czujesz się dobrze. Jak będziesz potrzebował doaplikować to polecam kupić sobie atomizer, przelać trochę i nosić ze sobą.
  • Odpowiedz
  • 0
@Qtavon: interesują mnie opinie innych, bo niestety będąc wczoraj w perfumerii na nadgarstek wrzucilemt tylko 1 mil... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@ChacharZWarszawy: dziękuję. Zobaczyłem, że na Douglasie dorzucają próbki tego flakonu, także zamówiłem, przetestuję i najwyżej odeślę. Dalej na pewno kupię Benka, ale to za jakiś czas. Muszę też znaleźć jakąś trwalszą wersję erosa, bo wydaje mi się średnio opłacalny aktualnie
  • Odpowiedz