Aktywne Wpisy
#czujedobrzeczlowiek
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
b_oski +11
#tinder #p0lka #madka #madki #scianaboners
Zdaję każdy punkt, ale ona nie zdaje mojego:
- masz gówniaki z innym.
Zdaję każdy punkt, ale ona nie zdaje mojego:
- masz gówniaki z innym.
#szwecja
To więcej niż minimalna, ale mniej niż średnia, da się za to żyć na pewno, ale nie na wysokim poziomie. Jak przyjeżdżacie w miarę krótkoterminowo to na airbnb się możecie rozejrzeć za mieszkaniem, jakieś kawalerki ~30 metrów chodzą po 1300-1500
@ortopliss: Jesli przeliczyc 2800 euro na korony to daje 28tys koron co nie jest moim zdaniem zla wyplata. Oczywiscie mowiac o kwotach netto.
@ortopliss: My tak właśnie przyjechaliśmy do Szwecji, mieszkamy to tu to tam. Przyjedźcie na chwilę, jak stwierdzicie po miesiącu, że nie wyrabiacie z kasą to zawsze możecie wrócić, a jak nie to sobie przedłużycie. My mieliśmy być ~2 miesiące, a siedzimy czwarty już. Jest na pewno dużo drożej niż w Polsce, ale da się przeżyć, zwłaszcza
Komentarz usunięty przez autora
http://www.salaryexplorer.com/salary-survey.php?loc=209, która mówi o 32k netto, czyli więcej niż zarobki OPa.