Aktywne Wpisy
Habebok +26
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +303
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Używałem Minovivaxu i Alpicorta E przez miesiąc i jedyny efekt jaki zauważyłem to wzmożone wypadanie włosów i swędzenie skóry głowy. Poczytałem o tym preparacie i jestem zmieszany co zrobić, bo podobno efekty minovivaxu i tak szybko stracę po odstawieniu kropli + jest polecany raczej po rozpoczęciu brania fina. Kupiłem też odżywkę Jantar i chcę kupić Nizoral i używać go raz w tygodniu.
Myslę nad odstawieniem teraz Minovivaxu, zrobieniu sobie badań krwi, tarczycy, hormonów i innych potrzebnych do potwierdzenia, że to na 100% androgenówka i jeżeli nic nie wyjdzie to wlecieć z finasterydem i zacząć od 0,25mg przez miesiąc-dwa, później 0,5mg i po kilku miesiącach wlecieć na 1mg dziennie. Pociągnąć to powiedzmy do końca roku i jeżeli nie będzie efektów to wtedy wrócić do minovivaxu i takim combo lecieć przez kolejne pół roku-rok i jeżeli nie będzie efektów to z godnością będę musiał chyba znieść, że do 30 będę łysy XD Co o tym sądzicie? I jak oceniacie minoxidil? Ja zauwazyłem tylko pogorszenie i nie wiem co o tym myśleć.
Dodatkowo jak czytam o ubokach minoxidilu jak przespieszone tętno, kołatanie czy bezdechy, które zauważyłem ostatnio to nie wiem co o tym mysleć.
#lysienie #minoxidil #loxon #minovivax #finasteryd
Jestem trochę starszy niż Ty ale też niedługo czeka mnie rozpoczęcie przygody z finem. Zrobię badania i pogadam z dermatologiem żeby wbić na 0.5mg. Zachęcająco wyglądają badania na temat ilości blokowanego Dht zależnego od dawki fina, które pokazują że nie ma dużej różnicy przy większych dawkach.
Jeśli fin będzie działał i nie będziesz miał skutków ubocznych to chyba warto go łykać ciągle, zahamujesz łysienie, a może i się jakiś włos
Polecam poogladać kanał Kevin Mann i Hair Loss Show na yt, nie szukaj informacji po randomowych forach i google bo możesz trafić na jakichś
A i ubocznych efektów nie zauważyłeś ?
@ropemaxxer: A w czym to przeszkadza? Przecież dzieki minoxidilowi i tka wyrosly ci nowe włosy z ktorymi nie a nic wspolnego finasteryd