Aktywne Wpisy
monalisssa +2
Poruszałam się pojazdem nr2. Ruszyliśmy jednocześnie z nr1. W tym czasie pojazd3 ruszył praktycznie równo za nr2 tak że w momencie jak miałam wjechać na pas drogi głównej, to on się tam znalazł. Na szczęście nic nie jechało z naprzeciwka i odczekałam na lewym pasie drogi głównej aż przejedzie dalej. Zaznaczam że nr3 stał za nr2 tylko jak on ruszył, to ten się wbił szybko na prawo. Byłam na wysokości tej "grubszej"
Kiedys_Mialem_Fejm +556
Mamy 2024 rok i według niektórych bardzo ważnym plusem gry za 300 zł jest to, że działa i można ją skończyć xd
#gry #silenthill #ps5
#gry #silenthill #ps5
Nie jestem w stanie tego co czuje do niczego co jadłem/wąchałem porównać.
Przechodziłem COVID, ale nie miałem żadnych zaburzeń smaku, jedynie straciłem wtedy węch na jakiś czas.
Mam wrażenie, że to może być z tym związane, bo tak naprawdę węch też nie wrócił do stanu idealnego.
Powinienem z tym iść do lekarza? W google poszukałem to są jakieś informacje o zaburzeniach smaku ale nikt nie opisuje tego w sposób podobny do mojego.
EDIT. Znalazłem teraz takie coś. https://portal.abczdrowie.pl/przeszla-na-wegetarianizm-twierdzi-ze-to-przez-koronawirusa
Mam dokładnie to samo.
#koronawirus
#medycyna
Możesz to zgłosić lekarzowi. Pytanie czy on będzie wiedział czy da się coś z tym zrobić..
Poczekam jeszcze kolejny tydzień jak nie przejdzie to pójdę do lekarza bo to serio denerwuje.
Nie mogę oddychać tak cuchnie. Normalnie to bardzo lubiłem.
Zjedz ananasa, podrażnia on kubki smakowe i da się zjeść mięso.
Fajna propozycja to schabowy z ananasem zapieczony z żółtym serem. Wchodzi jak złoto i nie czuć tego smrodu.
Fajnie, że ktoś jeszcze ma taki problem. Mogę to teraz powiązać z tym wirusem z większą pewnością.