wgl cisne beke z ludzi z tagu #tinder i #blackpill mówiacych ze w polsce to same księżniczki za które trzeba płacić, a jak poznawałem moją narzeczoną @Moseva to spotkaliśmy się w warszawskim barze "Shotgun" na pawilonach, ja się trochę spóźniłem, przywitałem się z nią i powiedziałem, ze idę sobie kupić piwo, a ona mówi żebym został bo ona już mi kupiła piwo i to fortunę mirabelkową. Od razu wiedziałem, że to ta jedyna, w dodatku okazała się bardzo miłą i inteligentną dziewczyną, a też mówili na wykopie ze same pustaki są w tym kraju, więc no nie polecam słuchać tych ludzi
@Hatsuban: Pamiętam jak ja się poznałem z @Moseva na wykopiwie w 2013. Od razu było widać, że ta dziewczyna jest inna, niż wszystkie. Próbowałem się z nią później umówić. Ale już widzę, kto był szybszy ( ͡º͜ʖ͡º)
@Andi129: ja zawsze uwielbiałem czarną fortune albo whisky barrel, ale mirabelkowa też jest cudowna, a przez dobre wspomnienia z pierwszej randki stała się moją ulubioną
@Hatsuban: te dwie pierwsze są... No cóż, nie będę dyskutował;D Bardzo lubię browar Fortuna bo przy cenie koncerniaków sprzedają już nienajgorsze piwa. Jak Ci mirabelka smakuje to polecam spróbować kwaśnej pigwy, ostatnio piłem i też świetne.
To najlepsze zdjęcie na #bozecialo jakie znam. Możesz iść w procesji, możesz sobie czilować z piwkiem. Prawdziwa wolność do której większość społeczeństwa jeszcze nie dorosła.
Miłości kochani <3
Bardzo lubię browar Fortuna bo przy cenie koncerniaków sprzedają już nienajgorsze piwa.
Jak Ci mirabelka smakuje to polecam spróbować kwaśnej pigwy, ostatnio piłem i też świetne.
@Hatsuban: na wykopie najlepsze dziewczyny