Aktywne Wpisy
Jacek12 +75
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
Kagernak +8
Mam do was jedno pytanie: "Czego chce Musk?". Poważnie, typ ma tak dziwny model działania, że ciężko w ogóle określić co jest jego celem końcowym (o ile taki jest). Stworzył Tesle i SpaceX i chce rewolucjonizować loty w kosmos i motoryzacje co mu się naprawdę dobrze udaje. Na co mu jednak twitter, po co najpierw pomaga mocno Ukrainie by rok później ciągle postować rosyjskie narracje, dlaczego wsparł Trumpa milionami dolarów, chcę być
#axeliocontent #smalecdonejt
A tak to co ma być? Dodać można jeszcze, że Axla ostatnio bierze coraz częściej na (nieudolnie zresztą) śmieszkowanie i traktowanie widzów jak prymitywów (zapraszam tu https://www.youtube.com/post/Ugx2gr5Ee8zRU2iPTmd4AaABCQ) czy niepewny los czerwonego Atu plusa, którym jechał z kolegą Bartoszem w tournée po
Komentarz usunięty przez autora
Witamy ponownie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@enterex: za zawracanie d--y powinni mu jebnac kare i niech typ ogarnie to, ze sam
Znam lepszy sposob. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Udasz, ze jestes zainteresowany bo jest twym idolem co pomimo hejtu radzi sobie dobrze. Bedziesz mial z tego lepsza polewe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jest rodzaj typa co jak wie, ze ma ziomkow to sie zaczyna otwierac (o dziwo na chat YT kilka razy zamiast do mnie z ryjem to