Wpis z mikrobloga

Dioda w miesiąc n------ł 316h w #cyberpunk2077. Minął miesiąc od premiery, więc daje to jakieś mniej więcej 13 dni grania nonstop.
Ja mam ledwo 40, grając od premiery ;(
A jak tam u was?
#rockalone2k
kaczek93 - Dioda w miesiąc n------ł 316h w #cyberpunk2077. Minął miesiąc od premiery,...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JulioIglesiasSexualPredator: Same here. Praca na trzy zmiany. Wracając z drugiej - nie ma kiedy, wracając z nocki - nie ma jak. Dzień wolny to głównie spanie i optępienie. Zegar biologiczny dawno dostał p-------a. Śpię po kilkanaście godzin, wstaję z bolącą głową albo totalnie nie mogę się na niczym skupić, do tego stopnia, że nawet trudno mi grać w cokolwiek. I tak w zasadzie poluję na jakieś skrawki godzin, by sobie
  • Odpowiedz
@EnJoyyy: Ja w Wiedźminie 3 spędziłem jakieś 120h i miałem poczucie, że poznałem tę grę. Zrobiłem wszystkie zadania, wszystkie zlecenia (wpadły trofea za to), a ludzie grają w to po 7x, mając po 800h. Ja się pytam, co tam robić przez 800h? xD
  • Odpowiedz
@kaczek93: Ja na przykład uczucia zmęczenia podczas gry w Wiedźmina 3 nie miałem, zajebiście mi się w to grało i mam 400h przegrane, a Cyberpunku już jednak na odwrót i już nie chce mi się w to grać
  • Odpowiedz