Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
VanGogh 0
Wyobraźcie sobie, że kogoś nie lubicie. Zatem tworzycie kilka(naście?) fake-kont, i przez cały czas, niczym wybitny proktolog, włazicie tej znienawidzonej osobie w dupę. A robicie tak dlatego, że być może ktoś za jakiś czas odkryje, że te konta są podejrzane i siłą rzeczy przypisze je do ów znienawidzonej przez Was osoby. Ha, zwycięstwo! Wprawdzie zajęło to dwa lata, a mogłoby zająć i więcej czasu, ale wygraliście!
Jest też druga opcja. W 2018 roku Kotleszka rozpoczął pracę w #weszlo oraz #tvpsport . Był wtedy mało znanym dziennikarzem, absolutnie bez żadnych zasięgów, komentującym niszowe ligi w Eurosporcie i Sport Klubie. By dostać się do dziennikarskiego mainstreamu, postanowił obrać drogę na skróty. Wszak zbudowanie grupy fanów w tak niszowych kategoriach może wzbudzać szacunek starszych kolegów, c'nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kiedy okazało się, że taka taktyka jest skuteczna i o dziwo wizerunek w sieci przekłada się na pracę rzeczywistości, chłopak po prostu zatracił się w sztucznym świecie lajków, followersów i komentarzy. I popłynął, a raczej- odpłynął. Ale kupowanie sobie obserwujących na Insta, czy propsowanie swojej własnej osoby, to jeszcze pół biedy. Jednak deprecjonowanie umiejętności komentatorskich swojego przełożonego kiedy na żywo klepie się go po plecach, czy też pisanie z "obcego" konta pod zdjęciami koleżanki z pracy, że pasowaliby do siebie... jeżeli okaże się, że Kotleszka był w jakikolwiek sposób powiązany z tymi kontami, to na jego miejscu wstydziłbym się spojrzeć w oczy zarówno Smokowi jak i Monice.
#kotleszkagate #weszlo #kanalsportowy
@PatoPaczacz: Ty tak xD
@PatoPaczacz: