Aktywne Wpisy

jan_pawulon5 +70
Wykopki doradźcie, mam sąsiada który stracił dwie nogi przez cukrzyce i siedzi tak w domu bez niczego. Ma 1700 zł najniższej renty które przeznacza na jedzenie i szlugi. Pomagam mu, chodzę po jedzenie i podstawowe sprawunki.
Bardzo mi go szkoda, chłop nie ma w domu ani telewizji ani dostępu do podstawowych informacji. Chciałbym mu kupić jakiś używany telewizor z dekoderem czy nawet jakieś głupie DVD żeby miał co oglądać bo jak na
Bardzo mi go szkoda, chłop nie ma w domu ani telewizji ani dostępu do podstawowych informacji. Chciałbym mu kupić jakiś używany telewizor z dekoderem czy nawet jakieś głupie DVD żeby miał co oglądać bo jak na

mickpl +650

To jest tak potężne, że po lewej stronie matrycy kolory są dużo cieplejsze, a po prawej dużo zimniejsze.
I tak, zakryłem monitor kocem, żeby odzwierciedlić nocne oświetlenie o godzinie 11 rano. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#monitor #hardware #it
źródło: comment_1610359522frvbyld161zzII0HHMr8AC.jpg
Pobierzźródło: comment_1610360532X7cqZ6WmjXECG33IWrDRWk.jpg
Pobierzźródło: comment_16103686217WTU4yaWRxkaDNWbWo8wLh.jpg
Pobierzźródło: comment_1611341773SFNnleypMKVrL7OOyTlrxl.jpg
PobierzPS. Acera to bym kompletnie unikał, bo wszystkie ich monitory mają taki blb. Tak samo
Podobno IPS to loteria i albo wyśle mój los na kolejny IPS innej marki lub poszukam alternatywy w TN/VA. Najbardziej zależy mi żeby był zdatny do pracy bo ten biały róg był najbardziej rozpraszający.
Ma ktoś może
Ja mam jeszcze ten monitor: https://www.rtings.com/monitor/reviews/lenovo/q27q-10
Ale też loteria, bo pierwszy trafił mi się z martwym pikselem i krzywą podstawką, natomiast drugi już OK; nie posiadał tych wad, natomiast większy BLB