Aktywne Wpisy
xiv7 +4
TrexTeR +72
Bardzo współczuję młodym Ukraińcom, którzy mają całe życie przed sobą i prawdopodobnie zostaną zmieleni w okopie przez ruskich kacapów. Wyjechali z kraju przed wojną a zostaną deportowani - tymczasem Nataszki wywijają cipki na instagramie, na plażach w Hiszpanii czy Turcji.
To nie jest wina Ukrainy, że zostają deportowani, to wina KACAPÓW, którzy zaatakowali NIEZALEŻNY kraj w XXI wieku. Żaden cywilizowany kraj w dzisiejszych czasach nie myśli o podbojach innych narodowości, tylko ruskie
To nie jest wina Ukrainy, że zostają deportowani, to wina KACAPÓW, którzy zaatakowali NIEZALEŻNY kraj w XXI wieku. Żaden cywilizowany kraj w dzisiejszych czasach nie myśli o podbojach innych narodowości, tylko ruskie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://twitter.com/i/status/1347973305429536770
komentarz dotyczy nie tylko koszykówki ale większości polskich lig xD
@domio111: W pierwszej lidze to mu płacą co najwyżej średnie złotówki
@domio111: Nie jestem twoim kolegą.
@domio111: To jak będzie średnim koszykarzem w 1 lidze koszykówki w słabym zespole mającym problemy finansowe to pogadamy i będziesz mógł się mądrzyć.
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: aaa zapomniałem do kogo napisałem, naczelny Pan buc
Jego zawodniczki też są średnie a dzięki takiej średniej zabawie są w stanie zaoszczędzić 50k rocznie. I przez 5 lat jego trenerki nasłuchałem się sporo o średnich zawodnikach/zawodniczkach i ich zarobkach oraz olewaniu młodziezy, bo klub nie ma tylko sekcji siatkówki. A zapomniałem że to wcale nie jest wielkie miasto żeby nie musieć wysłuchiwać że w
@domio111: Po prostu nie kłam chamie.
@domio111: Średnie to są twoje argumenty gdy gadasz zupełnie o innym sporcie, już pomijając oczywiste rzeczy, że Czarni Słupsk są bankrutem z którego wyprowadzano przez lata poważną kasę.
Jak już tak się #!$%@? w mój portfel to masz rację.
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: pisałem o innych sekcjach abyś nie musiał wychodzić z tym argumentem, ale niestety zawiodłem się po raz drugi.
A i średniaki w ich sekcji koszykówki mają więcej od dziewczyn na siatkówce, i odnosząc się do sytuacji i wracając do tematu, zarabiają
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol:
Klub Czarni Słupsk, z którego wyprowdzano hajs przez lata i gral kupe lat w ekstraklasie nie ma nic wspolnego z tym co jest w filmiku i co gra w 1 lidze. Nic po za miastem.
ten klub co gra w 1 lidze akurat slabym zespolem nie jest bo jest liderem i od kiedy powstal to jest w czele 1 ligi z aspiracjami na ekstraklase, problemow finansowych raczej tez