Wpis z mikrobloga

@domio111: Nie jestem twoim kolegą.

@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: aaa zapomniałem do kogo napisałem, naczelny Pan buc

Jego zawodniczki też są średnie a dzięki takiej średniej zabawie są w stanie zaoszczędzić 50k rocznie. I przez 5 lat jego trenerki nasłuchałem się sporo o średnich zawodnikach/zawodniczkach i ich zarobkach oraz olewaniu młodziezy, bo klub nie ma tylko sekcji siatkówki. A zapomniałem że to wcale nie jest wielkie miasto żeby nie musieć wysłuchiwać że w
aaa zapomniałem do kogo napisałem, naczelny Pan buc

@domio111: Po prostu nie kłam chamie.

Jego zawodniczki też są średnie

@domio111: Średnie to są twoje argumenty gdy gadasz zupełnie o innym sporcie, już pomijając oczywiste rzeczy, że Czarni Słupsk są bankrutem z którego wyprowadzano przez lata poważną kasę.

BTW pewnie odkładasz 500 tyś rocznie i dla Ciebie są to śrubki

Jak już tak się #!$%@? w mój portfel to masz rację.
@domio111: Średnie to są twoje argumenty gdy gadasz zupełnie o innym sporcie, już pomijając oczywiste rzeczy, że Czarni Słupsk są bankrutem z którego wyprowadzano przez lata poważną kasę.

@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: pisałem o innych sekcjach abyś nie musiał wychodzić z tym argumentem, ale niestety zawiodłem się po raz drugi.

A i średniaki w ich sekcji koszykówki mają więcej od dziewczyn na siatkówce, i odnosząc się do sytuacji i wracając do tematu, zarabiają
@domio111:
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol:
Klub Czarni Słupsk, z którego wyprowdzano hajs przez lata i gral kupe lat w ekstraklasie nie ma nic wspolnego z tym co jest w filmiku i co gra w 1 lidze. Nic po za miastem.

ten klub co gra w 1 lidze akurat slabym zespolem nie jest bo jest liderem i od kiedy powstal to jest w czele 1 ligi z aspiracjami na ekstraklase, problemow finansowych raczej tez