Aktywne Wpisy
Szyszkalogin +16
#przegryw piza doktora edkera z pieczarkami
pokyw12 +39
#famemma #danielmagical to jest właśnie największą porażka polskiego internetu. Wystarczy być durniem z IQ na poziomie małpy i wygląd przydrożnego szona który ci #!$%@? Kolbe za 50zl przy drodze i jesteś gwiazda. Wystarczy nie mieć wstydu. Obrzydlistwo. Ferrari jeszcze razem z rodzicami sponsoruje tą idiotke. To już wolę te dwie więzienne małpy z zasadami dla przygłupów bo przynajmniej jakieś zasady maja. Niby wszystko spoko bo freak fighty i mam liberalne podejście do
#galamistrzowsportu #siatkowka #sport #pilkanozna #mecz
@Clermont: Jako sukces sportowy większy miał np. Gadżijew, który został mistrzem Europy w zapasach, ale to bardziej plebiscyt popularności więc nie zmieścił się w 10.
@realbs: Jak ogólnie z tym wpisem mogę się zgodzić (choć też uważam, że fanboje Szczęsnego cisną po Fiabiańskim, jakby to była jego wina, że jest po prostu równym, bardzo dobrym bramkarzem), tak tutaj to już top kek. No nie. Boniek na pewno był lepszy, a myślę, że w dawnej reprze znalazłoby się kilku, którzy w historii byli lepsi od Szczęsnego. Ten ani nie
@gumiorek: Czyli jest od pięciu lat. No imo niezły wynik. Neuera też nie od razu doceniali, to samo Allisona.