Aktywne Wpisy
Dorodny_Wieprz +15
Ma ktos jakis pomysl na fajna indywidualna tablice rejestracyjna do 911?
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
sakiro12 +136
Cześć Mirki,
potrzebuję porady. Na początku grudnia kupiłem w sklepie internetowym buty. Dokładnie ten model:
https://nbsklep.pl/new_balance_h754llk
Niestety okazało się, że są trochę za duże. New Balance ma taką politykę, że zamówień internetowych nie można wymienić w sklepie stacjonarnym, więc uzupełniłem wszystkie formularze i odesłałem paczkę celem wymiany.
I tutaj zaczynają się problemy. Paczka została dostarczona do ich sklepu 11 grudnia. Do 21 grudnia nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, więc do nich napisałem. Mailowo dowiedziałem się, że magazyn paczkę przyjął dopiero 16 grudnia i na wymianę mają 14 dni (czyli do 30 grudnia).
Sklep dalej się nie odzywał więc już w styczniu napisałem ponownie i dowiedziałem się, że buty zostały przekazane do centrali w celu weryfikacji, ze względu na ubrudzoną podeszwę a termin zostaje wydłużony (pic rel). Tutaj już się rozsierdziłem, bo otrzymane buty tylko wyjąłem z pudełka, przymierzyłem i odesłałem. Nie używałem ich w żaden inny sposób i zostały odesłane w takim samym stanie w jakim je otrzymałem.
Jakie kroki powinienem teraz podjąć? Zadzwonić i z----ć? Postraszyć uokikiem? Czy czekać dalej aż łaskawie mi je wymienią (albo nie)?