Ciekawy timing tego calego banowania trumpa i "prawej" strony twittera, facebooka itd. Wywalenie ich ze swojej platformy spowoduje ze utraca w pewien sposob kontrole nad tym srodowiskiem, popychajac je na inne platformy, albo zmuszajac do aktualnego wyjscia na ulice - odebrali im prawo glosu w ich sieci powiazan, a gdzies wykrzyczec sie trzeba. Wiec gdzie sie zorganizuja takie osoby? Zaprzysiężenie bidena? Moze o to wlasnie chodzi?
Jak ma ktos ostatniego tweeta trumpa to niech poda, bo ja widzialem co innego w stosunku do oswiadczenia twittera
@horizontal_vertical: parler podobno się wywalił, plus ma ultimatum od googla i appla, że jak nie "zrobi porządku" w 24 godziny, to spada ze sklepów xD
Wywalenie ich ze swojej platformy spowoduje ze utraca w pewien sposob kontrole nad tym srodowiskiem, popychajac je na inne platformy, albo zmuszajac do aktualnego wyjscia na ulice - odebrali im prawo glosu w ich sieci powiazan, a gdzies wykrzyczec sie trzeba. Wiec gdzie sie zorganizuja takie osoby? Zaprzysiężenie bidena?
Moze o to wlasnie chodzi?
Jak ma ktos ostatniego tweeta trumpa to niech poda, bo ja widzialem co innego w stosunku do oswiadczenia twittera
#usa #trump #wybory
źródło: comment_1610151778cpDkz1cerToSsoQCbFgSKJ.jpg
Pobierz@Cryptonerd_io: Zapraszam na Polface'a.
@jaroty: U mnie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie musisz mieć apki żeby korzystać z Parlera na telefonie czy tablecie. Filmweb nie ma apki a jednak używam na smartfonie.