Wpis z mikrobloga

@NieR: o pamiętam jak chciałem dostać go na święta(albo urodziny), ale moja matka, zamiast mi go kupić wyszarpała mnie za ramię i kazała stać w nocy, za drzwiami, na klatce schodowej, bo w wieku 6 lat nie potrafiłem czytać tak jak rówieśnicy więc nie zasługiwałem na nic. Minęło 22 lata a pamiętam jak wczoraj.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Igorsky: Oj nie nie byczq... Seria ResQ to zmierzch Lego System i zapowiedź bardzo dużych uproszczeń które niedługo potem się pojawiły w Lego System/City. Zabawki wyglądały fatalnie.
Spójrz na ten uproszczony wirnik, spoko że jest "klockowy" ale jego rozmiar to żart.
Dużo lepszy set to IMHO 60166. Duży rozmiar, realistyczny wirnik, otwierane drzwi, wyciągarka i tylna rampa.
Niestety ten trend uproszczeń zdaje się wracać, spójrzcie na serię City, Strażacy z
Gooma - @Igorsky: Oj nie nie byczq... Seria ResQ to zmierzch Lego System i zapowiedź ...

źródło: comment_16101237223MZg1GnaK0QlRTHCh1PGFc.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Nikczemny pamiętam do dziś że kupiłem go w Klimczoku (Bielsko) w wakacje czy coś. A nurkowie byki często komandosami (te duże okulary elegancko mi pasowały jak na helmach żołnierzy xD) I lądowanie nurków n plaży... żywotne te figurki były xD
  • Odpowiedz