Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +447
Trafione w punkt. Koleżanki z liceum zdążyły już się pożenić, zajść w ciążę i rozwieść, a ja nadal mówię, że rodziców nie ma w domu jak ktoś dzwoni xD
#heheszki #humorobrazkowy
#heheszki #humorobrazkowy
źródło: 81AB9F0F-7BE5-4CD2-A8EB-597EBB224FEE
Pobierz
ProstyHuop +293

Za cholerę bym się wcześniej nie spodziewał, że opisując satyrę w wydaniu Erica Powella, będę musiał powstrzymywać się przed dodawaniem ironicznego „hehe” do każdego zdania. Niektórzy pewnie odbiorą ten tom inaczej, nazwą mnie przewrażliwionym płatkiem śniegu i z jeszcze większym entuzjazmem rzucą hajsem w stronę swojej ulubionej księgarni internetowej. To dobrze, każdemu według potrzeb, a pomimo lekkiego zniesmaczenia nie mogę zaprzeczyć wizualnej, narracyjnej i klimatycznej jakości tego tytułu. Ostatecznie nie żałuję też wspomnianego we wstępie tatuażu ze Zbirem. W końcu wisielec to postać miotana losem – nie jego wina, że raz zawiało go trochę w rejony niewybrednego i trywialnego biadolenia.
Recenzja komiksu The Goon tom 4
#komiks #komiksy #nerdheim
źródło: comment_1610097428HisXxSgoySPo9bwMXvIAAM.jpg
PobierzSam byłem sceptycznie nastawiony na pierwszy tom lecz gdy usiadłem do lektury moment ten komiks mnie pochłonął. Na liście czeka kolejny 4 tom do kupna :)