Aktywne Wpisy
mrmt +1090
ArnoldZboczek +89
Doprowadzenie do prokuratury zabójcy, który pod wpływem ecstasy i alpa-PHP, rozjechał rodzinę na chodniku. I tak się powinno zawsze traktować śmieci, tj. gorzej niż zwierzęta i zero szacunku, którzy pod wpływem narkotyków/alkoholu zabijają ludzi na drogach. Szkoda tylko, że prawo nie pozwala u nas na publikację wizerunku jak np. w UK, bo jego morda, dane osobowe i miejsce zamieszkania już dawno bylyby na wszystkich portalach i w gazetach.
#miedzyzdroje #wypadek #wypadki #
#miedzyzdroje #wypadek #wypadki #
Fejk o dosypanych 100k głosach Bidena został wyjaśniony niemal natychmiast, a jednak nie ma dnia na mikroblogu, żeby jakiś szaraczek się nie spruł, że w #usa oszukujo. Wiele kucykow jak @LibertyPrime czy @L3stko robią to pewnie celowo, takie jest modus operandi prawactwa - sianie dezinformacji i kłamstw, wzbudzanie niepokojów i budowanie atmosfery spisku i grozy, ale wiele z tych wpisów to jednak nieświadome głąby, które nie umieją w google.
Jak ja was prawaki nie cierpię za takie zbydlecenie takiego zajebistego narzędzia jakim jest internet.
A potem:
https://www.bitchute.com/video/fpyew0FN1Rfp
#neuropa #takaprawda #konfederacja #bekazprawakow #polityka
@McWozniak: gdzie w moim wpisie masz zwalanie czegokolwiek na antifę? Wy serio macie deficyty w umiejętności czytania. Wszędzie widzicie antifę... Słowem o niej nie wspomniałem. (-‸ლ)
@L3stko: Dokładnie i to jeszcze "Czego nie rozumiecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)" i tag #bekazlewactwa - nic a nic nie miałeś innego na myśli niż przekazanie suchego
@L3stko: narodowców krytykujesz za bratanie się z LGBT? Przecież chodzą na marsze równości. Co z tego że w ramach kontrmanifestacji. Byli? Byli.
@rzep: czego nie rozumiesz w lenny face?
Tagów używa się żeby dotrzeć do obserwujących. Od dzisiaj jesteś na wykopie?
Ja dobrze wiem co miałem na myśli.
@L3stko: skoro wiesz co miałeś na myśli i wszyscy się mylą, to czemu wpisy usuwasz?
Powielasz zdjęcie, które specjalnie jest tak ucięte, by nie widać było napisu o QANON mające popierać narracje o tym jakoby to był jakiś falseflag antify/blm.
Jesteś jednym z największych pelikanów na tym portalu, wielokrotnie to udowadniałeś. Najgorsze jednak, że nie masz ani odrobiny honoru by posypać głowę
Komentarz usunięty przez moderatora