Aktywne Wpisy
Mantusabra +15
#przegryw podajcie jakieś synonimy do słowa przegryw. Mi ciekawe słowo przyszlo na myśl- cudak. Rzadko się używa tego słowa uguem, ale jest guem ciekawe asz asz
ignis84 +536
Hej, żyję ;-)
Mniej pisałam ponieważ nie czułam się zbyt dobrze, ale ból został całkiem nieźle spacifikowany. Czasem sobie o mnie przypomni, ale wtedy proszę o doraźny zastrzyk przeciwbólowy, oprócz tego na stałe jestem podłączona do pompy która podaje mi co godzinę morfinę. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jaka to jest ulga kiedy, tak bardzo nie boli.
Okazało się, że z naświetlań nici, mogą przynieść więcej szkody niż pożytku.
Zostaje jedynie operacja,
Mniej pisałam ponieważ nie czułam się zbyt dobrze, ale ból został całkiem nieźle spacifikowany. Czasem sobie o mnie przypomni, ale wtedy proszę o doraźny zastrzyk przeciwbólowy, oprócz tego na stałe jestem podłączona do pompy która podaje mi co godzinę morfinę. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jaka to jest ulga kiedy, tak bardzo nie boli.
Okazało się, że z naświetlań nici, mogą przynieść więcej szkody niż pożytku.
Zostaje jedynie operacja,
Mam nadzieję, że jesteście zadowoleni.
@jajecznicaZ5Jaj: Nie dotarło jeszcze, że choroba nie podlega wytycznym pisu i rozprzestrzenia się bez względu na kraj i polityczne ustalenia? Wy, szury, wszędzie węszycie spiski, a najprostsza prawda was zwyczajnie przerasta.
To najprostsza metoda wytlumaczenia statystyki dla dzieci.
Moze dzieki temu zrozumiesz gdzie popelniasz blad w logice
@Lililijka: no to chyba ona też nie zachowała
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.09.04.20188417v2
https://academic.oup.com/jid/advance-article/doi/10.1093/infdis/jiaa742/6009483?login=true
Tu masz chociażby pierwsze 3 z brzegu.
Najprościej w budynkach i poprzez transmisję na dłoniach na błony śluzowe poprzez niedokładną dezynfekcję.
@JestemMalaWrozkaZowlosionaNozka: Tak tak, tylko tym losem tak samo są osoby bezobjawowe, które nie mają objawów, noszą maseczkę i w ogóle - transmisja błonami śluzowymi panie havranek.
@Lililijka: a co oni twojej mamie zrobili? Zamknęli ja w północnym pomieszczeniu, czy jak jej płuca uszkodzili?
@Lililijka: a dziękuję.
Ja przesyłam koronapanikarzom pozdrowienia od wujka chorego na raka, któremu po raz kolejny przełożono operację. Pozdrówka też od mojego dobrego ziomka, który niestety odebrał sobie życie bo koronapanikarze lockdownami zabrali mu możliwość zarabiania na to życie.
@jajecznicaZ5Jaj: a tego argumentu nie rozumiem. Co to za "uszanowanie reszty społeczeństwa"? Dlaczego ja mam tą spanikowaną resztę szanować skoro ta spanikowana reszta w ogóle nie szanuje mnie?
@ZielonkaUno
@Stallion45
@Tomba
@vladimirq
@ciemnienie
@Jestembogaty
@bezpiecznik_topikowy
W mojej starej pracy dwóch koronasceptykow przychodziło chorych do pracy bo kwiii grypa grozniejsza. Jeden zaraził cały zakład produkcyjny, drugi całe biuro. Praca zdalna w biurze niemożliwa, bo januszex mocno i wiadomo, że ludzie się będą #!$%@?ć xD Więc może ktoś taki sprzedał mamie opki wirusa a ona słusznie się #!$%@?.
@Emble: narażanie czym? Zamykaniem świata? Zmuszaniem zdrowych ludzi do noszenia masek? Pośredniego wymuszania szczepień? Nie, to nie jest szacunek, to jest egoizm "ma być tak jak ja chcę bo ja się boję wirusa więc ty masz się dostosować".
Sory, nie ma szacunku dla mnie, nie ma szacunku dla koronapanikarzy.
@Emble: chyba w
jakby miała powikłania po grypie to też byś tak płakała?