Aktywne Wpisy
![](https://wykop.pl/cdn/c0834752/356da6e0bedbc152bfb714fcfcd160a6a9b0de16257a3c27c0f146b42c4cd58a,q60.jpg)
WykopanyDzon +12
Jak myslicie, jakiego plynu do myciaa eeee... szamponu uzywa fasaczita do mycia wlosow?
#danielmagical
#danielmagical
![](https://wykop.pl/cdn/c3201142/d0e55f9d4ec9dbab866a4a14a82e2185614788b14cd14bfe5056c2af4b017f47,w150.png)
jak wyzej
- ludwik 42.7% (88)
- fairy 12.6% (26)
- pur 20.4% (42)
- inny 24.3% (50)
![](https://wykop.pl/cdn/c3397992/raszko754_KekeDmf4pb,q60.jpg)
raszko754 +10
Nurtuje mnie jedna kwestia, co myślicie o tym żeby robić sobie kanapki np z łososiem i serkiem fromage w poniedziałek wieczorem. Robie 3 zestawy, pakuje je próżniowo (Bosch teraz reklamuje taką technologie, wstawiam zdjęcie takiego worka).
Trzymam w lodówce i codziennie rano odpakowuje 1 zestaw xD. Wychodzi na to, że w czwartek będę jadł kanapkę zrobioną w poniedziałek xD ale to wszystko będzie w lodówce i w próżni więc powinno być ok chyba? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochpyta #gotujzmikroblogiem #gotujzwykopem #gotowanie
@super_gej: jednak zredukuje przechowywanie do dwóch dni ( ͡° ͜ʖ ͡°
Problem ze świeżością chleba ma rozwiązać to pakowanie próżniowe. Blenderem odsysam powietrze. Dla chleba to jest akurat istotne czy jest dostęp powietrza czy nie. Niestety nie mam jak tego potwierdzić.
Dobra przesadziłem z tym Łososiem xD ale np Salami to już inna sprawa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Albo zmień składniki. Ja w niedzielę gotuję na trzy dni i w środę na dwa następne. Nigdy mi się nic
@maegalcarwen: muffinki są niedobre już po mniej-więcej półtorej doby
a tak na poważnie, to pewnie około 5, rodzice też mają 5 i to ile im czasem jedzenie wytrzymuje to jest głowa mała, a produkty mamy czyste, bo nie jemy gotowców ani wysokoprzetworzonych produktów, także nie wiem ;)