Wpis z mikrobloga

#mirekszukazony #zwiazki #wakacje

Szukam towarzysza podrozy!
Hej! Jako, ze za kilka dni koncze 28 lat stwierdzilam, ze pora cos zmienic w moim zyciu i tak wlasnie szukam chlopaka, ktory chcialby pojechac ze mna na kilku dniowe wakacje - a moze i na dluzej :) Czemu tutaj? A gdzies trzeba bylo a lepiej chyba tutaj niz tinder.

Jesli chodzi o wakacje to na plazy wytrzymam max 2 dni, potem sie nudze wiec pewnie bylyby to wakacje bardziej jak wycieczka po danym regionie, jakis sport - mam prace siedzaca wiec w kazdej wolnej chwili wole sie poruszac :)).
Moze juz za 2 tyg by sie udalo nam jechac?

O mnie:
- Lubie chodzic po gorach, jezdzic na nartach ( chociaz to jest nowa umiejetnosc dla mnie), czasem pochillowac z netflixem, czasem malowac paznkocie lub inne babskie rzeczy
- Charakter: jestem optymistka, duzo sie smieje, pracowita, sprzatac w domu tez potrafie - ale nie jestem pedantka i ogolnie wole cos zrobic szybciej niz super dokladnie.
- BMI: 21.8
- Brak alergii, nigdy nawet nie bylam w szpitalu jako pacjentka
- Brak dzieci, brak meza
- Wyksztalcenie: wyzsze
- Jezyki: Angielski c1, hiszpanski b1, niemiecki A2
- brak chorob psychicznych w rodzinie
- Choroby u mnie w rodzinie to: Udar, nowotwor piersi, Alzheimer
- Katoliczka ale nie slepo podorzajaca za religia.
- Zarobki: 5500 w lokalnej walucie (europa zachodnia)

O Tobie:
- BMI < 26
- brak chorob psychicznych w rodzinie

Zdjecie wysle na priv ;)
  • 128
@Nalesnikzkurczakiem: Cholercia! Fajna dziewczyna, myślałem że nie ma takich na wykopie. To się wkopałem bo moje konto na wykopie najczarniejsza, najgorsza wersja mnie traktuje to konto jako zrzut myśli taki sracz umysłowy xD
Nie ważne jak fajną bym spotkał mirabelkę i jakby nam się układało tak któregoś sobotniego wieczora usiądzie przejrzy moje posty i dostanie raka xD Plan był prosty shitpostować dopóki sobie kogoś nie znajdę poza wykopem i usunąć tu
@Nalesnikzkurczakiem: nie wierzę że jakaś różowa na serio napisała ogłoszenie o poszukiwanie gościa na wykopie xD Aż strach rozmawiać, bo pewnie jak jakiś cymbał z tagu przegryw coś takiego potrafił wymyślić, to pewnie też trzyma konto kilkuletnie z czasownikami rodzaju żeńskiego dla niepoznaki a wysyła zdjęcia z kartką wykop co by było dla dowodu pewnie #!$%@? z jakiegoś tagu dla fetyszystów tutaj co ktoś pokazywał rozowego paska xD . Nie wiem,