Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +635
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
YamatosDeath +270
Za duża ilość kobiet na medycynie to realny problem służby zdrowia nad którym trzeba się pochylić. Kobiety nie chcą iść na wymagające fizycznie specjalizacje, ani nie chcą brać na siebie odpowiedzialności. Przeciętna studentka medycyny chce być albo dermatologiem albo pediatrą albo lekarką medycyny estetycznej. W obliczu zapaści kadrowej służby zdrowia powinniśmy wprowadzić parytet na studiach 50% miejsc dla kobiet i 50% dla meżczyzn, a być może uruchomić również jakieś programy wsparcia dla
#skoki
@Momento83: To prawda, 3 zajebiste charaktery w skokach. Potem jeszcze Hannavald jak się ogarnął był bardzo fajny
Kwestia jakichś magicznych, rewolucyjnych wiązań czy o co tam wtedy szło jeszcze bardziej mnie w-------a, ale po latach trzeba przyznać, że to też super sympatyczny gość...
XD
to jeden z najbardziej rozpowszechnionych fake newsów, zwłaszcza wśród ludzi, którzy ledwo pamiętają początki sukcesów Małysza. W polskiej telewizji i skoki były pokazywane już w latach 90., kiedy Skupień i Mateja (z całą sympatią dla obu panów) nieraz musieli się bardzo namęczyć, żeby wejść do drugiej rundy.
@ArmandoV2: zupełnie odwrotnie niż Norwegów. Ciężko znaleźć na przestrzeni lat choć jednego, do którego żywiłoby się jakąś sympatię. Jedynie Stoeckl z ich kadry jest sympatyczny, co nie dziwi, bo jest.... Austriakiem (
@Momento83: Morgiego trza szanować, bo i ten wobec Adasia podchodził zawsze z respektem. Dla mnie najgorsze w skokach co musiałem oglądać to zwycięstwa Hannawalda, a w zasadzie jego sposób cieszenia się. To było tak w---------e, że gdy Adaś w tamtym czasie wygrywał to w swoim stylu palec w górę i gituwa, a tutaj jakiś
Tylko ten Bystoel pijaczyna był ( ͡º ͜ʖ͡º)
Odkąd przejął ich Stoeckl (Austriak zresztą), to chyba tylko Fannemel był taki z potencjałem na bycie lubianym.