Wpis z mikrobloga

• 6
@rorf46 Polaczek tylko by narzekał, że nic nie znacząca dyscyplina. Stany mają football amerykański i baseball. Brytania ma snookera i krykieta i jakoś potrafią być z tego dumni. A Polaczek? Polaczek będzie patrzył zakompleksiony na Zachód
  • Odpowiedz
@rorf46: No i c--j z tego?
To znaczy ze sie nie mozemy cieszyc z sukcesow? Sporty zimowe poza Europa nie liczac Kanady, Japonii i USA sa praktycznie niedostepne w innych krajach wiec sila rzeczy jest mniejsza liczba fanow. No jeszcze Korea i Chiny moze.
Niemcy sie jaraja jeszcze bardziej niszowymi bobslejami, skeletonem. Holendrzy od lat sie pasjonuja lyzwiarstwem szybkim.
Amerykanie swiruja na punkcie NFL ktory cala reszta swiata ma w
  • Odpowiedz
@wiktorek_pl: No chodziło mi o to, czy F1 nie jest na zbyt odległym miejscu w rankingu popularności, by móc interesować się tą dyscypliną sportu. Rozumiesz czy trzeba jeszcze jaśniej wytłumaczyć żebyś zrozumiał?
  • Odpowiedz
No chodziło mi o to dzbanie, czy F1 nie jest na zbyt odległym miejscu w rankingu popularności, by móc interesować się tą dyscypliną sportu.

@Kamello: No i co ci wyszło pseudinteligencie? F1 jest w top10 a skoki narciarskie c--j wie gdzie, bo rankingi obejmują maks 30 dyscyplin. Skoki przegrywają z takimi tuzami jak snooker czy strzelectwo xD
  • Odpowiedz
@wiktorek_pl: No nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Z
pytaniem dotyczącym F1 (sam jestem fanem F1) w żadnym wypadku nie odnosiłem się do skoków tylko chciałem poznać opinię eksperta czy warto interesować się tą dyscypliną sportu.
  • Odpowiedz