Aktywne Wpisy
damianooo8 +94
#trzecieoko ##!$%@? #warszawa #heheszki
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
IntruderXXL +161
TOTAL 1000KG treningowo. A oficjalny rekord Polski w trójboju wynosi... 1000kg.
Przysiad - 370kg
Wyciskanie leżąc - 265kg
Martwy ciąg - 365kg
Stało
Przysiad - 370kg
Wyciskanie leżąc - 265kg
Martwy ciąg - 365kg
Stało
Dobra skończyłem DITF i uważam to za jedno z najlepszych anime/seriali które obejrzałem. Na początku miałem obawy,że jest to mierna podróba Evangeliona ale po 24 odc stwierdzam,że jest to ten sam poziom,ba jestem w stanie powiedzieć,że jest to trochę lepszy evangeliona przez zakończenie.Kurde,aż trudno mi się pisze.Na mnie ten serial wywarł bardzo duże wrażenie takie jak Evangelion czy Bojack. Jak się ma dziewczynę to polecam to jako odskocznię od typowych zachodnich produkcji może żarty czasami nie są na najwyższym poziomie,ale sama chemia między postaciami. Wybitne szkoda,że takie krótkie i lekko smutne zakończenie.
to podróba Gurren Lagann
Mogę nie lubić postaci Shinjiego, choć jestem ją nawet w stanie zrozumieć, o tyle DitF można byłoby spuścić w kiblu po tym nie pamiętam, 16? 18 odcinku gdy z dupy pojawia się wątek tych kosmitów czy coś tam. Super siła przyjaźni i takie tam, takie trochę typowe anime jest
Evangelion co prawda rozsadził mi mózg i jest moim top topem, to przy darling też bawiłem się przednie, poprostu nadrabia humorem.
A przy ostatnich odcinkach prawie