Wpis z mikrobloga

Słuchajcie tego, bo to jest hipokryzja lvl 9999
Pracownicy #rossmann dostali do wglądu pismo od prezesa zarządu, w którym zaznacza on, że większość sklepów GENERUJE STRATY oraz że firma sięgnie po tarczę antykryzysową by zapewnić stabilność wynagrodzeń XDDDDDDDDDDDDDDDD

#!$%@? mać, Rossmann to jeden z nielicznych sklepów, który ani przez moment nie był zamknięty w tym roku, a do tego robi obroty dużo wyższe, ponieważ przez sporo czasu część konkurencji była zamknięta. Od marca jest o wiele większy #!$%@? niż był kiedykolwiek wcześniej

Napewno dobrym pomysłem są kupony 2+2, rozdawanie perfum za pół darmo, prezenty albo wybieranie kierowników/managerów na stanowiska pokroju "lider otwierania drzwi do kibla" ¯\_(ツ)_/¯

#koronawirus #takaprawda
  • 5
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Madridista98: a ja nawet jestem w stanie w to uwierzyć, nastawiali tych Rossmannów jak Biedronki, przez moment to nawet w pobliżu miałem ich więcej, ale już 2 zamknęli, a i tak co kilkaset metrów są porozrzucane w wielu lokalizacjach. No i ogólnie poza promocjami to drogi sklep, większość rzeczy w markecie tańsza, za to promocje czasem mają naprawdę niezłe, ale jak ludzie kupują tak jak, czyli tylko to co w promocji
@Madridista98 rosman odprowadza solidnie naprawdę spore podatki więc dlaczego ma nie skorzystać z tarczy rządowej skoro obroty w galeriach spadły? W sklepach wolnostojących sytuacja jest ok, ale i tak mało który wyrobił plan obrotowy na ten rok. W galeriach jest dramat, bo nikt nie jedzie do obiektu pozamykanegoo na 4 spusty aby zrobić zapasy papieru toaletowego. Jako pracownicy mamy trudniejsze warunki pracy od marca ale nie możemy narzekać, bo wszystkie konkurencyjne sieci