Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 36
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Witam państwa bardzo serdecznie, jest 07:02:00, Środa, 30 grudnia 2020. Imieniny: Rainera, Eugeniusza, Irmy. Słońce podniesie się dziś o 08:08. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 7 godzin i 22 minuty, w zenicie znajdzie się o 11:49 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:30. Ciemna noc zapadnie o 17:01, ale gwiazd można wypatrywać od 16:14.
  • 15
@micke: @algus @buczubuczu @bolorollo @wynalazek_one @Wejszlo @wyinwidualizowany @Dziesion @Dioddy @Dddkop @Jurgen_Van_Beethoven @omi-omi @mobutu2 @petla_sprzezenia @Hansim33 @AllGoesWrong @Najlepszy_kolega_Damiana @martica @MalaGlupiaMiejscowosc01 @unizony_czlonek @TomTailor100 @nie_mowie_po_kociemu @Syskiev @piupiulaserem @Pjotsze @PoczciwyChlop
@slabehaslo @shitty_support

Dzień dobry,
Ja już Po herbatce, z listą zakupów pewnie ostatnia w tym roku.
Chciałam sobie usiąść i pomyśleć o tym szalonym tłenti tłenti roku ale grudzień pozamiatał wszystko i przyćmił cały syf. Mimo stu zwątpienie i marsowych chwil wielu, to wychodzę z
@Jurgen_Van_Beethoven: @micke: @TomTailor100 @Sikorka2017: @Wejszlo: @wynalazek_one @Dioddy @Pjotsze @Dziesion: @buczubuczu @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @MalaGlupiaMiejscowosc01 @bolorollo: : @AllGoesWrong: @slabehaslo: @shitty_support: @petla_sprzezenia: @omi-omi: @mobutu2: @Dddkop: @algus: @Hansim33: @nie_mowie_po_kociemu: @Glupiii:

Doberek. Zimno jest, pies zbudził mnie w nocy, więc jestem niewyspany, telewizor mi się zepsuł i umieram. Będzie lepiej jak kawy się napiję. Smacznej kawusi i miłych poranków wszystkim.
Dzień dobry,
chyba będzie dzisiaj ładny dzień. Nie wyspałam się bo znowu mi serce dokuczało i tak to jest z tym życiem ( ͡° ʖ̯ ͡°) Zbiorę się chyba dzisiaj do domu, o ile mi auto odpali.
Udanego dnia wszystkim!

@micke: @algus @buczubuczu @bolorollo @wynalazek_one @Sikorka2017 @wyinwidualizowany @Dziesion @Dioddy @Dddkop @Jurgen_Van_Beethoven @omi-omi @mobutu2 @petla_sprzezenia @Hansim33 @AllGoesWrong @Najlepszy_kolega_Damiana @martica @MalaGlupiaMiejscowosc01 @unizony_czlonek @TomTailor100 @nie_mowie_po_kociemu @Syskiev @piupiulaserem @Pjotsze @PoczciwyChlop
@
Dzień dobry

@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo  @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @Berkel_88 @bibr @piupiulaserem @Najlepszy_kolega_Damiana

Dopiero się obudziłam xD Wczoraj niebieski mnie zaskoczył, bo zamówił dla mnie japońskie słodycze ( ʖ̯) Jeżu najsłodszy, nigdy nie jadłam czegoś tak mięciutkiego - nie wiem, czy o jedzeniu można powiedzieć,
@micke @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @Dziesion @buczubuczu @TomTailor100 @wyinwidualizowany @algus @unizony_czlonek @Dioddy @MalaGlupiaMiejscowosc01 @martica @bolorollo @shitty_support @AllGoesWrong @Dddkop @Jurgen_Van_Beethoven @petla_sprzezenia @nivenerr @mobutu2 @omi-omi @keisezrG @TullamoreD @algus @Hansim33 @nie_mowie_po_kociemu @kolorowe_skarpetki @slabehaslo @Glupiii @Omixod @piupiulaserem @sizuuu @Najlepszy_kolega_Damiana
Cześć!
Żuławy słoneczne więc humor dopisuje.
Za chwilę trzeba pojechać do paczkomatu odebrać kilka paczek. Następnie do mechanika i coś jeszcze w domu zrobić pożytecznego aby potem pograć na konsoli bez wyrzutów sumienia. Nigdy nie byłem fanem konsoli
via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@micke: @bolorollo: @Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @slabehaslo: @Sikorka2017: @algus: @Pjotsze: @wyinwidualizowany: @wynalazek_one: @Wejszlo @unizony_czlonek @TomTailor100 @rajjj: @Dioddy: @Dddkop: @shitty_support: @Tanczacy_paralityk: @MalaGlupiaMiejscowosc01 @nivenerr: @omi-omi: @mobutu2: @Hansim33:
@AllGoesWrong:
Czołem. Dziś wczesna pobudka, bo znowu piszczała pralka z powodu zepsutej pompki. Człowiek usiadł, przewalił pralkę na bok, wylał uprzednio wodę, dogrzebał się do wirnika pompki i znalazł
@micke @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dddkop @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @nie_mowie_po_kociemu @Sikorka2017 @Syskiev @Wejszlo @omi-omi @Pjotsze @TomTailor100 @algus @wyinwidualizowany @petla_sprzezenia @Dddkop @wynalazek_one @shitty_support @slabehaslo @Dioddy @piupiulaserem

no dzien dobry dla was ja stalem wegla ponosilem nasypalem herbate wypilem sensacie xx wieku obejrzalem teraz pamietniki z wakaci potem sqd rodziny sedzie ane marie wesoloskq i tak mi dzien zlatuje dzien jak codzien dzien po dniu wciqz sie dzieje zycia cud no i milego dnia dla