Aktywne Wpisy
Ciągle tylko kary, nakazy zakazy. Nie sprzedaż mieszkania, nie wjedziesz samochodem do miasta, zakaz użycia kamery, telefonu, zakaz płacenia gotówką, zakaz latania samolotami, miasta 15minutowe, nakaz jedzenia robaków, kara za brak szczepienia. Co się dzieje??? Zakaz życia dla normalnych ludzi???????
#pytaniedoeksperta #pytanie
#pytaniedoeksperta #pytanie
Herato +2
Witam państwa bardzo serdecznie, jest 07:02:00, Środa, 30 grudnia 2020. Imieniny: Rainera, Eugeniusza, Irmy. Słońce podniesie się dziś o 08:08. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 7 godzin i 22 minuty, w zenicie znajdzie się o 11:49 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:30. Ciemna noc zapadnie o 17:01, ale gwiazd można wypatrywać od 16:14.
@slabehaslo @shitty_support
Dzień dobry,
Ja już Po herbatce, z listą zakupów pewnie ostatnia w tym roku.
Chciałam sobie usiąść i pomyśleć o tym szalonym tłenti tłenti roku ale grudzień pozamiatał wszystko i przyćmił cały syf. Mimo stu zwątpienie i marsowych chwil wielu, to wychodzę z
Doberek. Zimno jest, pies zbudził mnie w nocy, więc jestem niewyspany, telewizor mi się zepsuł i umieram. Będzie lepiej jak kawy się napiję. Smacznej kawusi i miłych poranków wszystkim.
chyba będzie dzisiaj ładny dzień. Nie wyspałam się bo znowu mi serce dokuczało i tak to jest z tym życiem ( ͡° ʖ̯ ͡°) Zbiorę się chyba dzisiaj do domu, o ile mi auto odpali.
Udanego dnia wszystkim!
@micke: @algus @buczubuczu @bolorollo @wynalazek_one @Sikorka2017 @wyinwidualizowany @Dziesion @Dioddy @Dddkop @Jurgen_Van_Beethoven @omi-omi @mobutu2 @petla_sprzezenia @Hansim33 @AllGoesWrong @Najlepszy_kolega_Damiana @martica @MalaGlupiaMiejscowosc01 @unizony_czlonek @TomTailor100 @nie_mowie_po_kociemu @Syskiev @piupiulaserem @Pjotsze @PoczciwyChlop
@
Dzień dobry (。◕‿‿◕。)
Cześć wszystkim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Udanej środy
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @Berkel_88 @bibr @piupiulaserem @Najlepszy_kolega_Damiana
Dopiero się obudziłam xD Wczoraj niebieski mnie zaskoczył, bo zamówił dla mnie japońskie słodycze 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ Jeżu najsłodszy, nigdy nie jadłam czegoś tak mięciutkiego - nie wiem, czy o jedzeniu można powiedzieć,
Cześć!
Żuławy słoneczne więc humor dopisuje.
Za chwilę trzeba pojechać do paczkomatu odebrać kilka paczek. Następnie do mechanika i coś jeszcze w domu zrobić pożytecznego aby potem pograć na konsoli bez wyrzutów sumienia. Nigdy nie byłem fanem konsoli
@AllGoesWrong:
Czołem. Dziś wczesna pobudka, bo znowu piszczała pralka z powodu zepsutej pompki. Człowiek usiadł, przewalił pralkę na bok, wylał uprzednio wodę, dogrzebał się do wirnika pompki i znalazł
no dzien dobry dla was ja stalem wegla ponosilem nasypalem herbate wypilem sensacie xx wieku obejrzalem teraz pamietniki z wakaci potem sqd rodziny sedzie ane marie wesoloskq i tak mi dzien zlatuje dzien jak codzien dzien po dniu wciqz sie dzieje zycia cud no i milego dnia dla