Jak wam kot lata po domu jak p------y a chcecie się zdrzemnąć to polecam "życie lasu - ptaki" Od tygodnia codziennie oglądają, siedzą jak wryte i jeszcze się nie znudziło ( ͡°͜ʖ͡°) #koty #pokazkota #protip
@jatylkozapytac: dzięki za pro tip, mamy spory problem z dwoma kotkami. W nocy wstaje do nich częściej niż do dziecka wstawałem. Choinke france juz trzy razy przewróciły. Jedna z kotek lubi oglądać tv i lapie rozne ruchome obrazy
@jatylkozapytac: na moją kocicę to nie działa. Początkowo była jeszcze zainteresowana małymi, piszczącymi kociakami i próbowała ich szukać po domu, ale teraz wie, że ją ordynarnie oszukujemy.
@helga-von-klusken: to mi się trafiły takie mało inteligentne, małe kotki je bawią od kilku lat nieprzerwanie ale mnie to kwilenie wkurza. Lepiej się do dźwięku ptaków śpi/pracuje a bawi tak samo
@lord_pl: jak masz tv powieszony to w ogóle nie powinno być problemu. Bawicie się z nimi w dzień?
@jatylkozapytac: corka się bawi z kotkami, zwłaszcza z jedna. Druga jest mniej chętna do zabawy, ale wieczorem razem kotki się bawią. Zawsze ktoś z nimi jest. Tv wisi na ścianie, nie ma problemu. Jedna próbuje przechodzić po nim między meblami ;)
Od tygodnia codziennie oglądają, siedzą jak wryte i jeszcze się nie znudziło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#koty #pokazkota #protip
@lord_pl: jak masz tv powieszony to w ogóle nie powinno być problemu. Bawicie się z nimi w dzień?
Tv wisi na ścianie, nie ma problemu. Jedna próbuje przechodzić po nim między meblami ;)