Aktywne Wpisy
JulianGangol +42
Ostatnio zrobilem ankiete i dziwi mnie, ze wykopki w zdecydowanej wiekszosci popieraja temat aborcji. Serio? Juz pomijajac sprawy swiatopogladowe to wy powinniscie byc pierwszymi przeciwnikami tego. Byly protesty w calej Polsce? Byly. Faceci chodzili jak te glupie osly na nie i czesto narazali swoje zdrowie w tej sprawie w ulicznych starciach z policja. Wy wspieracie kobiety a co w zamian otrzymujecie od nich? Co najwyzej fucka moga wam pokazac.
Na zadne wsparcie
Na zadne wsparcie
lagomorph +83
Co za akcja w szpitalu xD niech mi ktoś powie czy to jest normalne czy ktoś mnie robi w konia, bo aż się wierzyć nie chce.
Miesiąc temu trafiłem do szpitala. Przeszedłem operację, pobrano wycinek guza do badania histopatologicznego. Przy wypisie lekarz mówi, że wyniki badania będą za miesiąc. Dziś minął miesiąc więc pojawiam się w szpitalu i wywiązuje się rozmowa między mną (Ja) i pracowniczką szpitala (P)
Ja: czy są już
Miesiąc temu trafiłem do szpitala. Przeszedłem operację, pobrano wycinek guza do badania histopatologicznego. Przy wypisie lekarz mówi, że wyniki badania będą za miesiąc. Dziś minął miesiąc więc pojawiam się w szpitalu i wywiązuje się rozmowa między mną (Ja) i pracowniczką szpitala (P)
Ja: czy są już
Samsung Galaxy S20? OnePlus 8T? Huawei P40 Pro? Sony Xperia 5? A może Xiaomi Mi 10 Pro?
#telefony #smartfon #pytanie #xiaomi #samsung #technologia
Ci co pisza s20fe to chyba przedstawiciele samsunga na wypoku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
- dobry aparat
- wydajna bateria (jeden dzień na intensywnym użytkowaniu)
- dobry procesor
Co zaproponujesz? Przyznam, że skłaniam się ku s20/s20+/s20 fe, tylko nie wiem, który lepszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sam jestem przed wyborem i nie wiem czy brać OP 8 pro, S20 FE 5G czy czekać na Mi11.