@mikorys: Ja takiego smsa dostalem przed swietami a dzisiaj do mnie dzwonili. Dali do wyboru gola wersje, wersje z dwoma padami, i dwie wersje z soulsami lub pajonkiem ;)
Wzialem goly zestaw (z jednym padem), maja dostac konsole 20-go stycznia, dostawa na 21-go.
PS. Dali jeszcze wybor czy z napedem czy bez. Podobno bez napedu ma byc wczesniej ale mnie nie interesowal wiec nie dopytywalem.
@Tomusfcb: Tak, wersja z czytnikiem ma byc dostarczona do mnie na 21 styczen. Digitale podobno wczesniej o tydzien ale to gdzies wyczytalem - trzeba byloby zadzwonic i dopytac.
@mikorys: Pracownik RTV mi powiedział że ''mamy gwarancje otrzymania konsol do 28 stycznia'' także sami nie wiedzą jaki to będzie konkretny dzień a sam termin ''do 28 stycznia'' oznacza również to że konsole mogą wyjechać nawet 15.
#ps5
źródło: comment_1609168063hKfeA9qXr4vX1ZhE2ddwOa.jpg
PobierzWzialem goly zestaw (z jednym padem), maja dostac konsole 20-go stycznia, dostawa na 21-go.
PS. Dali jeszcze wybor czy z napedem czy bez. Podobno bez napedu ma byc wczesniej ale mnie nie interesowal wiec nie dopytywalem.
Digitale podobno wczesniej o tydzien ale to gdzies wyczytalem - trzeba byloby zadzwonic i dopytac.
mam z Neonetu ale wydaje mi się za każda z tych sieciówek dostanie konsole na magazyn tego samego dnia