@skolfild: to tak jak ja, gram drugi raz od zera i obserwuje detale na które wcześniej nie zwrocilam uwagi ( ͡°͜ʖ͡°). Jaka postać, jakie zakończenie wg Ciebie najlepsze?
@skolfild: Dawno nie miałem takiego kaca po grze. Wybrałem zakończenie Panam, niby najlepsze i najpiękniejsze, ale podczas napisów końcowych dobiła mnie wiadomość Takemury, którego uważałem za przyjaciela, że mam spłonąć w piekle :( Niby było to do przewidzenia, bo jednak zawsze stawiał firmę na 1 miejscu i miał powody by pluć na V, ale strasznie mnie to przybiło
@kizimajaro: Właśnie wydaje mi się, że on nie myślał o sobie. Myślał tylko o firmie, w której był ochroniarzem. Gdyby myślał o sobie to już dawno wyjechałby do Japonii, lub został kumplem V
@b4kus: No kurcze, miałem zakończenie Panam i bardzo polubiłem Takemure. Jak to usłyszałem to bardzo się zasmuciłem, ale nic dziwnego że się odwrócił od V skoro zbuntował się Arasace i doprowadził do śmierci Hanako i usunięcia Saburo dając wygrać zdrajcy Yorinobu.
Pod względem wizualnym, klimatu i postaci to jest gra wszechczasów dla mnie.
Ostatnią taką pustkę na koniec odczuwałem po przejściu... final fantasy 7 - 20 lat temu...
#cyberpunk2077
źródło: comment_1609148825L7bZa6sveZoj6Idt0heMyX.jpg
Pobierzwięc wiadomo które mnie najbardziej satysfakcjonowało jak i pewnie większości wykopków :-P
Mam tą gre w głowie po przejściu tak jak V miał Johna xD
Ewentualnie możesz poczekać do lutego wtedy będzie już dużo nowych rzeczy :P