Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +760
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +365
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
O chuju złoty zgniłem
@noctem_corvus: Ok już pomijając podobieństwa do GTA. To nawet jak się skupisz wyłącznie na elementach typowo RPGowych, CP2077 wypada co najwyżej średnio, żadna rewolucja którą zapowiadano. Rozwój postaci mocno ograniczony w porównaniu do podręcznikowego odpowiednika i bardzo archaiczne, bezsensowne mechaniki typu że np. nie możesz założyć tej kurtki bo masz za mały level.
@noctem_corvus: ale gra oficjalnie już nie jest erpegiem, nawet redzi zmienili opis konta na twiterze
https://twitter.com/cyberpunkgame
Na GOGu tez. Steam tak samo, Wikipedia tez, tak samo opencritic. Faktycznie genre wisi jako RPG, ale opis już podmieniony, o RPG nie ma ani słowa ;)
@Rabusek: bełkot ludzi nie mających pojęcia o grach zaślepił Cię?
@Zetembe:
Trudno powiedzieć. Rozmawiałem z kolegą z branży, który postawił hipotezę, że AI w wersji alfa/beta istniało, ale poświęcili jego rozwój i je po prostu wyłączyli zastępując skryptami, żeby grę w ogóle dowieźć na czas. Być może moduł AI istnieje i po prostu czeka aż ktoś go dokończy i odblokuje w którymś patchu. Gra może wtedy
@noctem_corvus: No właśnie ludzie grają.
I "pewno grają źle, bo p0lackie studio super, panam usiądź mi na mordzie oborze dżudi taka piękna", co nie?
Bo jakoś w tym mieście NPCe ruszają się właśnie jak wieśniacy w Wiedźminie, a jedyne co jest w tym wielkim, żyjącym świecie, który miał być REWOLUCJĄ, to