Wpis z mikrobloga

26 lvl i samotność, cały czas. Nigdy nie miałem dziewczyny, próbowałem tinderów, speed datingów i c--j. Obecnie mam to w dupie i nie zamierzam podejmować działań żeby kogoś znaleźć, tym bardziej nie zamierzam odprawiać upokarzających tańców godowych przed jakąkolwiek kobietą. Czasem tylko jest przykro jak sam siedzę w domu i nie wiem co ze sobą zrobić, a wiem, że kumple w związkach po prostu nie miewają takich sytuacji prawie wcale.
No i wiadomo- kwestia seksu znana tylko z filmów, a chciałoby się normalnie poruchać.
W tym roku zakończyły się dwie znajomości z ludźmi, którzy udawali super ziomeczków jak byłem im potrzebny, a później mnie olali. Tym samym życie towarzyskie zamarło, w 2021 mam zamiar zapisywać daty wszystkich spotkań ze znajomymi.
Kumpel, który potrafił pisać po nocach żeby się spotkać jak chciał pogadać i nie mógł spać, poznał jakąś laskę i mnie olał tak jakbym nigdy nie istniał, fajnie.
I nie p--------e że wystarczy się otworzyć na ludzi, bo ja jestem otwarty na ludzi, ale oni mają mnie w dupie.
Poza tym mam bardzo c-----ą pracę, w dodatku nie wiem czy przedłużą mi umowę na nowy rok.
Nieraz się zastanawiam po co to życie jak to sam stres, smutek, frustracje i rozczarowania.
Życie jest pięknie, co nie?
#przegryw #samotnosc #s----------e
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@imajoke ja pier*e, przestań marudzić i zrób coś ze swoim życiem. 26 lat i narzekasz jak jakaś pia. Co ? Tinderówki cię nie chcą ? Przeje**ny problem :/. Twoje ziomeczki w związkach są jak d--y na Instagramie - WYDAJE CI SIĘ. Boisz się, że nie przedłużą ci umowy w korpo ? Dramat. Teraz powiedz mi kto ci obiecywał, że życie będzie jakąś bajką za darmo xD. Okłamali cię kolego
  • Odpowiedz
@imajoke: 26 lvl i to samo, mimo niezłej mordy, 190cm, pracy biurowej nie potrafię zawierać znajomości tym bardziej czegoś bliższego, czy coś się zmieni? Raczej nie, nadal będę nudziarzem bez dynamizmu, nie słuchaj że można mieć hobby czy zająć się karierą zawodową, bo jeśli nie masz z kimś się tym podzielić to w koncu kariera czy hobby staja się nic nie warte.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@imajoke: Jedna ładna tinderówka może dostać dziennie nawet 600 serduszek od samców.
Jeśli niczym się szczególnym z pośród tych pozostałych 599 nie będziesz wyróżniać to pozystaniesz tylko szumem w jej skrzynce, gdzie garstka będzie sygnałem który nawiąże rozmowę i być może się spotka z nią
  • Odpowiedz
@imajoke
1. Kiedy ktoś jest zajarany dziewczyną i wchodzi z nią w związek to ona staje się jego nr 1 i tak jest prawie zawsze. Nie ma co się obrażać, że kumpel woli spędzać każdą minutę ze swoją miłością. Nie znaczy to, że nagle cię olał i jesteś dla niego nikim.
2. Nic ci się nie należy. Nigdy i w żadnych okolicznościach nie należy ci się nic oprócz tego co sam
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@imajoke: Osobiście mogę polecić książki od autora Tomasz Marzec, mam konkretnie na myśli "Naturalna pewność siebie" oraz "Facet z jajami"
Mi w parę miesięcy totalnie odmieniły życie, i trzymam kciuki żeby Tobie również pomogło:)
  • Odpowiedz
@imajoke taka jest kolej rzeczy, każdy ma już swoje rodziny czy tam dziewczynę i to jest ich życie, a nie bujać się z kolegami. Dla mnie jest święto jak się spotkam z jedynym ziomkiem raz na parę miesięcy. Tak to tylko pisanie jakieś przez Messenger albo rozmowa przez telefon. Zobaczysz po 30 będzie sto razy gorzej.
  • Odpowiedz
@abel-tasman raczej nie potrzebuję normiku. Ale to co piszesz jest strasznie głupie to ktoś odpowiada za to że urodził się z autyzmem? To ktoś odpowiada za to że rodzice/rówieśnicy go wyniszczyli jak był dzieckiem?
  • Odpowiedz