Aktywne Wpisy
OVHcloud +164
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +38
No i wiadomo- kwestia seksu znana tylko z filmów, a chciałoby się normalnie poruchać.
W tym roku zakończyły się dwie znajomości z ludźmi, którzy udawali super ziomeczków jak byłem im potrzebny, a później mnie olali. Tym samym życie towarzyskie zamarło, w 2021 mam zamiar zapisywać daty wszystkich spotkań ze znajomymi.
Kumpel, który potrafił pisać po nocach żeby się spotkać jak chciał pogadać i nie mógł spać, poznał jakąś laskę i mnie olał tak jakbym nigdy nie istniał, fajnie.
I nie p--------e że wystarczy się otworzyć na ludzi, bo ja jestem otwarty na ludzi, ale oni mają mnie w dupie.
Poza tym mam bardzo c-----ą pracę, w dodatku nie wiem czy przedłużą mi umowę na nowy rok.
Nieraz się zastanawiam po co to życie jak to sam stres, smutek, frustracje i rozczarowania.
Życie jest pięknie, co nie?
#przegryw #samotnosc #s----------e
Jeśli niczym się szczególnym z pośród tych pozostałych 599 nie będziesz wyróżniać to pozystaniesz tylko szumem w jej skrzynce, gdzie garstka będzie sygnałem który nawiąże rozmowę i być może się spotka z nią
1. Kiedy ktoś jest zajarany dziewczyną i wchodzi z nią w związek to ona staje się jego nr 1 i tak jest prawie zawsze. Nie ma co się obrażać, że kumpel woli spędzać każdą minutę ze swoją miłością. Nie znaczy to, że nagle cię olał i jesteś dla niego nikim.
2. Nic ci się nie należy. Nigdy i w żadnych okolicznościach nie należy ci się nic oprócz tego co sam
Mi w parę miesięcy totalnie odmieniły życie, i trzymam kciuki żeby Tobie również pomogło:)
"Za wszystko w życiu odpowiadamy sami."
Typowy głupi normik.
@ookknnn: dawaj adres lamusie to się przejadę do ciebie
Jeśli jesteś z Krakowa to zapraszam na jakieś p--o.
@imajoke: ja też to robie od 5 lat :) jak na razie jeszcze nic nie napisałem