Wpis z mikrobloga

... Nie mam słów, moja kuzynka to rasowa Julka z twittera (19 lat i ma na imię dosłownie Julka) i przyszła z typowym chadem do wigilijnego stołu. Wpdałem na pomysł, aby ją sprowokować, bo i tak miałem po swojej stronie babcię katoliczkę, więc miałem wsparcie. Poszło o aborcję. Jak się nie w------a na mnie o to, to głowa mała. Może jestem chamem, ale i tak, to była jedyna okazja. I tak, wiem, że przy wigilijnym stole nie powinno się odwalać takich rzeczy, ale miałem coś w tyle głowy, że będzie śmiesznie. I jak mówiłem BYŁO.
#bekaztwitterowychjulek
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@PodlegeLYez Za parę lat mniej będzie wpisów o pijanym starym a więcej o głupkach co to dla funu odpalą kłótnię poglądową przy wigilijnym stole. Strima jeszcze mogłeś robić
  • Odpowiedz
  • 0
@ludzik trochę masz rację, ale tu też miałem lekko na myśli stress test Julki, a innej okazji bym nie miał, raczej jakbym miał, to ją bym wykorzystał, zamiast wiglii.
  • Odpowiedz
ona przynajmniej ma bardzo przyjemne orgazmy z chadem, a takiemu przegrańcowi tylko babcia została xD

@JesusOfSuburbia: o k---a, normiki naprawdę myślą, że r00chańsko stanowi o wartości człowieka.

Normiki: hehe przegryw, po co tyle gadasz o tym r00chaniu, życie nie kręci się w okół tego
też Normiki: HAHAH PRZEGRYW NIE RUCHA, JAKIE ZERO XDD
  • Odpowiedz
@PodlegeLYez: tak z ciekawości..ta kuzynka to Ci podpadła czymś rzeczywiście, typu nie wiem.. Cale dziecinstwo się nabijała itd, czy po prostu byłeś bezinteredowanie złośliwy?
  • Odpowiedz