Aktywne Wpisy
szynszyla2018 +63
Tak do mnie właśnie doszło. Teraz politycy chcą zrezygnować z prac domowych dla kaszojadow w podbaza. Czyli kaszojady w wieku 13 lat będą kończyć szkołę nie nauczone pracy nad sobą z brakami w nauce. Równocześnie od lat otwiera się mnóstwo szkół wyższych prywatnych gdzie wystarczy przelew i 30 % z matury teraz do tego dołączyły uczelnie medyczne kształcące lekarzy. Więc za 15 lat będzie mnie leczył lekarz co nie ogarniał matmy na
howtobepro +825
Tutaj link https://www.wykop.pl/wpis/51855437/co-tam-wyk00p-taki-byles-zadowolony-ze-wykopki-wyb/
Warto wiedzieć, komu się pomaga ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
taguję tak jak ten wykopek, bo oczywiście tam usunął mój komentarz #macbook #apple #warszawa
i dodam jeszcze #bekazprawakow
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@advert: masz. Tylko sam u siebie go nie rozpoznasz...
@terwer358: a tydzień po pomocy zostać oplutym za bycie lgbt xDDD
@wyk00p
ale MakBóg to nie jest konkuter dla białych heteroseksualnych katolickich mężczyzn, jak ci nie wstyd chłopie (ಠ‸ಠ)
@terwer358: nom, to ja mam ochotę wszem i wobec rozgłaszać że ten typ jest agresywnym homofobem. a jak ktoś mu chce mimo to pomagać, to jego wybór.
@Andi129: jak przeczytam coś, co mnie #!$%@? albo zbulwersuje, to oznaczam sobie takiego dzbana komentarzem w profilu + linkiem wyjasniającym xd
polecam, pomaga się nie naciąć na kogoś nieprzyjemnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wyk00p: to wklej jeszcze jakieś twoje wyjaśnienia, w którym przepraszasz za te wysrywy które naprodukowałeś, w których przyznajesz że #!$%@?łeś.
jak wytrzeźwiałeś to wpadłeś na to, żeby przeprosić za swoje głupie zachowanie? czy dopiero dziś wymyśliłeś historyjkę jak żałujesz i jak ci głupio?
bo może gdzieś pominąłem takie przeprosiny, podrzuć link.