@roztentegowywacz: zjeść dobrego karpia to jak wygrać na loterii, na szczęście rodzicielka posiadła ta zdolność i od ponad tygodnia już przyrządza ( ͡°͜ʖ͡°)
wystraczy dobrze przyrządzić ale do tego według mojego przepisu potrzebny jest żywy ponad tydzień przed podaniem ( ͡°͜ʖ͡°)
Nope, ryba po mule i chorobach ma nowy smród. Niektóre mają jeszcze zapach "mułu", który nie jest prawdziwym zapachem mułu, tylko normalnym posmakiem karpia, który będzie miał nawet po pływaniu w czystym stawie. Ten smaczek można likwidować bez usuwania pozytywnych posmaków, używając białego wina, rodzynek,
@roztentegowywacz: karp smakuje jak mulasta kupa z toną ości wewnątrz i żebyś przyrządzał go na tysiąc sposobów to nigdy nie będzie dobry. Jest tyle dobrych ryb, a katole se #!$%@? tego ohydnego karpia jako tradycję na stole...
@kylasek: Oczywiście nie znam to się wypowiem. Karpia jadą się na Węgrzech, Bałkanach, w Izraelu. Ryba popularna na europejskich ucztach od XII wieku. Ale skąd możesz to wiedzieć ...
@roztentegowywacz: nie jestem wielkim fanem ryb czy karpi ale wigilijnego #!$%@? z przyjemnością, nie kojarzę też tego, żeby kiedykolwiek smakował mułe, ale czytam już #!$%@? po raz tysięczny to gówno i wydaje mi się, że może to mieć wpływ na mój mózg...eh ten vikop.
#heheszki #nosaczsundajski #humorobrazkowy #swieta
źródło: comment_1608717017RnGWR5JAbfyMkx3RLIDXZc.jpg
Pobierzźródło: comment_1608717914ZpWmRfiAlOOKkohxaCyutO.jpg
PobierzOpcje są dwie: kupić w odpowiednim miejscu lub dostać gdzieś lina.
Nope, ryba po mule i chorobach ma nowy smród. Niektóre mają jeszcze zapach "mułu", który nie jest prawdziwym zapachem mułu, tylko normalnym posmakiem karpia, który będzie miał nawet po pływaniu w czystym stawie. Ten smaczek można likwidować bez usuwania pozytywnych posmaków, używając białego wina, rodzynek,
Karp: przepisy by nie smakował jak gówno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Deska_o0: W moczy w oleju napędowym aby zabić natywny smród mułu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)