Wpis z mikrobloga

Zawsze myślałem, że z tymi NWO i Billem Gatesem to tylko takie żarty, albo to teorie najbardziej odjechanych szurow

Ale na głównej wykopu serio jest kupa ludzi którzy w to wierzą XDDD
#koronawirus #nwo #teoriespiskowe
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@erni13: typowy mechanizm samowyparcia, bo niewygodne info. Pożyjemy, zobaczymy. Też byłem sceptyczny, trochę zainteresowałem sie tematem. Wydaje mi się, że żeby dyskutować trzebaby zainteresować sie teoriami tych ludzi. A takie negowanie, bo zaraz plaskoziemcy czy szury bez zapoznania sie z tematem nie świadczy za dobrze. Póki co to osoby negące nwo wypadają blado na tle szeroko pojętych zwolenników 'teorii spiskowych'. Zobaczymy co będzie dalej, ale narazíe to takie 5:0 po
  • Odpowiedz
A Bill coś gada od jakiś 10 lat o jakiejś depopulacji o tym że Ziemia jest przeludniona i bardzo mocno finansował masowe szczepienia w Afryce. Hmm, może przypadek;)

@zenek-stefan1: Było to k---a 10 razy tłumaczone, że szczepionki powodują depopulację, Bo kiedy dzieci umierają bardzo często w dzieciństwie to rodzice robią sobie bachorów "na zapas". Kiedy wchodzą szczepienia i przeżywalność dzieci idzie w górę, to rodziny mają mniej dzieci i jest
  • Odpowiedz