Aktywne Wpisy

wfyokyga +43
Dzień dobry
źródło: temp_file4243191224592401722
Pobierz
Tak się zastanawiam czy używacie wina w kartonach do gotowania? Dla mnie jest plus takiego rozwiązania, że jak potrzebuje 100-200ml wina to nie muszę wypić reszty butelki w ciągu 2 dni. Szkoda, że zniknie ta forma pakowania wina. Plus to promocje bo markety się już pozbywają wina w tym opakowaniu.
#gotujzwykopem #wino #jedzenie
#gotujzwykopem #wino #jedzenie
źródło: alkohol
Pobierz

Nie wiem, kto wpadł na to, żeby połączyć Warcraft ze Small World, ale zasłużył na podwyżkę. Szkoda, że na taki duet było trzeba czekać tak długo, ale lepiej późno niż wcale. Połączenie jest genialne. To dobra gra planszowa. Łatwa do opanowania, angażująca i wciągająca. Pozycja jest dynamiczna, więc świetnie sprawdzi się jako przystawka do dłuższego tytułu, wiecie, „na rozkrętkę”. Na pewno nada się też na imprezę, jedna szybka partyjka sprawdza się idealnie w oczekiwaniu na pizzę. O wszystkich jej zaletach i moich wrażeniach pisałem wyżej, dlatego pozwolę sobie na podsumowanie w jednym zdaniu: jeżeli jeszcze nie masz Small World, leć do sklepu po Small World of Warcraft. No, dalej!
Recenzja gry planszowej Small World of Warcraft
#gry #grybezpradu #gryplanszowe #wow #worldofwarcraft #grajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1608558815fORg8PdR1aYaYdCFcqcU3V.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Drakalen: da się, w środku masz instrukcje napisaną tak, że nawet ja to ogarnęłam ( ͡° ͜ʖ ͡°)