Aktywne Wpisy
Ptolemeusz +10
Mirki i Mirabelki, stoję przed decyzją zakupu samochodu for fun, mianowicie Corvette C8. Zawsze marzyłem o sportowym aucie, ale z drugiej strony już 30+ na karku, stabilizacja życiowa, kochająca żonka i super córka więc czasami mam wrażenie że sąsiedzi będą na mnie patrzyć jak na kogoś kogo dopadł kryzys wieku średniego xD. Chociaż jeszcze 8 lat do 40 :D.
Pytanie do was, jak widzicie kogoś w sportowym aucie na drodze, to co
Pytanie do was, jak widzicie kogoś w sportowym aucie na drodze, to co
Widzisz kogoś po 30 w sportowym aucie, co myślisz?
- Kurde, człowiek, daj się karnać! 63.0% (507)
- Hehe, staruch kupił sobie resoraka xD 12.8% (103)
- Uuu, kryzys wieku średniegoz współczuję 24.2% (195)
Rules +142
Kupione pod koniec podbazy, niedawno wybiła trójka z przodu a one nadal grają
#nostalgia #gimbazynieznajo #feels #kiedystobylo
#nostalgia #gimbazynieznajo #feels #kiedystobylo
Skąd ludzie mają tyle kasy na domy i mieszkania? Niby na wykopie wszędzie piszą, że Polaków kompletnie na mieszkania nie stać, a np. u mnie w pracy ludzie mają mieszkania na własność w mieście wojewódzkim i mówią o kupnie kolejnych. Są raptem kilka lat starsi ode mnie. Ja mam 24 Iata. Nie sądzę by zarabiali znacząco więcej ode mnie (ja 4-5k zł). To samo w rodzinnej miejscowości. Budują ot tak domy, których końcowa wartość to raczej więcej niż pół miliona, a robią w gówno robotach. Odłożyłem 60k zł żyjąc jak mnich i co z tym zrobię. Kredytu mi nikt nie da, bo zlecenie. Umowę o pracę mi obiecują od 2 lat. Jak skończy się 26 rok życia to pewnie będę w dupie z zarobkami. Za 10 lat to sobie będę mógł kupić może studio 20m2 w Pcimiu dolnym gdzie zgnije w samotności, a póki co to muszę siedzieć z siostrą, jej mężem, gówniakiem i rodzicami na kupie.
#witajswiecie #zalesie #przegryw #nieruchomosci #dom #mieszkanie #pracbaza
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fdf730035ed44000acde504
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora