Wpis z mikrobloga

Siema mirki chce z różową kupić #oculus #quest2 pytanie z dodatkowych akcesoriów trzeba coś kupować? Gdzieś czytałem o kablu za 99e ale to lekka przesada i czy takie oksy są dostępne w sklepach typu media/rtv? #vr
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@weezyxboss: Grasz bezprzewodowo :D Odpalsz virtual desktop na kompie oraz na konsoli aplikacje klienta (80zł) i przesyłasz obraz z kompa na vr. Wychodzi na to samo co przy kablu LINk a nie ma kabli żadnych i sam router + apka wychodzi taniej niż kabel LINK oryginalny :P Moim zdaniem warto :P

Ja kupiłem tydzień temu z oficjalnej strony za 350e - zwykła Visą z pkobp wyszło coś koło 1600zł wersja
  • Odpowiedz
@weezyxboss: zdecydowanie lepiej kupić 64GB, i o ile masz kompa, który udźwignie gry to appkę VirtualDesktop i grać bez kabla, ja osobiście nie kupiłem i raczej nie kupię gry na samego questa, bo często jakość grafiki jest nędzna w porównaniu do pozycji na PC

u siebie korzystam z routera na wifi5, są lekkie opóźnienia i np. w BeatSaber nie gra się zbyt przyjemnie, ale np. do Half-Life Alyx, SuperHot nadaje
  • Odpowiedz