Aktywne Wpisy
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
Metylo +52
Dobra robota panie Midel, piękny chów Polaka zwyczajnego
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Mam dość
Long story short. Choruję na luszczyce (niewyleczalną) od jakichś 4-5 lat (mam ją na głowie i na nogach), parę miesięcy temu zdiagnozowali mi zeza, wypadają mi włosy, była dziewczyna mnie zdradzała, nie zarabiam dobrych pieniędzy, nie mogę zaoszczędzić na operacje lub lepsze życie bo wszystko co wydaję to leci na dojazd do pracy, pokój i jedzenie. Po pracy jestem zmęczony na cokolwiek. Nie mam pojęcia co robić... nie chcę popełniać samobója, bo lubię żyć. Ale nie chcę tak żyć. Nie wiem co zmienić bo wpadłem w jakąś pętle #!$%@? biedaka, który wszystko co zarobi to wydaje na podstawowe rzeczy. A rady od znajomych i rodziny "weź się w garść", "inni mają gorzej" jeszcze mnie bardziej dobijają, no ale trochę ich rozumiem, ludzie jako zwierzęta wykluczają najsłabszych ze stada. Z dziewczynami nawet wolę się nie umawiać... Przepraszam że zaśmiecam wam tablicę, wiem, niektórzy z was naprawdę mają gorzej...
Nie chcę być odrzutem społeczeństwa.
#przegryw #zdrowie #luszczyca
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fdf3e4235ed44000acde47d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
wpadles w cykl powtarzalnego #!$%@? tak jak ja sam,aby przerwac cykl spierdoksa trzeba zrobic cos nieuzinkoweo,cos innego niz do tej pory bo najgorszaym #!$%@? jest robic to samo i oczekiwac innych rezultatow
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@CulturalEnrichmentIsNotNice
@AnonimoweMirkoWyznania: leczenie eksperymentalne lekiem biologicznym, iksekizumab bodajże. Na 3 lata będziesz miał spokój
Zaakceptował: LeVentLeCri
Zaakceptował: LeVentLeCri
AZS od urodzenia. Astma. Alergia na pyłki i pokarmowa. Łysienie plackowate (trzeba było golić na pałę), zez, hemoroidy, płaskostopie, krzywa przegroda nosowa (głośne chrapanie), otyłość. Brak własnego mieszkania, #!$%@? praca.
Druga żona (ta też wredna). Ale świetna córka.