Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mam dość

Long story short. Choruję na luszczyce (niewyleczalną) od jakichś 4-5 lat (mam ją na głowie i na nogach), parę miesięcy temu zdiagnozowali mi zeza, wypadają mi włosy, była dziewczyna mnie zdradzała, nie zarabiam dobrych pieniędzy, nie mogę zaoszczędzić na operacje lub lepsze życie bo wszystko co wydaję to leci na dojazd do pracy, pokój i jedzenie. Po pracy jestem zmęczony na cokolwiek. Nie mam pojęcia co robić... nie chcę popełniać samobója, bo lubię żyć. Ale nie chcę tak żyć. Nie wiem co zmienić bo wpadłem w jakąś pętle #!$%@? biedaka, który wszystko co zarobi to wydaje na podstawowe rzeczy. A rady od znajomych i rodziny "weź się w garść", "inni mają gorzej" jeszcze mnie bardziej dobijają, no ale trochę ich rozumiem, ludzie jako zwierzęta wykluczają najsłabszych ze stada. Z dziewczynami nawet wolę się nie umawiać... Przepraszam że zaśmiecam wam tablicę, wiem, niektórzy z was naprawdę mają gorzej...

Nie chcę być odrzutem społeczeństwa.

#przegryw #zdrowie #luszczyca

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fdf3e4235ed44000acde47d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
  • 21
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: nie jestes zadnym odrzutem spolecznym i nikomu nie zasmiecasz tablicy,autopostrzeganie okresla twa pozycje w spoleczenstwie a nie #!$%@? luszczyca
wpadles w cykl powtarzalnego #!$%@? tak jak ja sam,aby przerwac cykl spierdoksa trzeba zrobic cos nieuzinkoweo,cos innego niz do tej pory bo najgorszaym #!$%@? jest robic to samo i oczekiwac innych rezultatow
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Łuszczyca czy zez nie ograniczają Twojego życia w żaden sposób, coś czuję, że to nie one są głównym problemem. Masz jakieś perspektywy na zdobycie lepszej pracy? Wykształcenia, cokolwiek co pozwoliło by Ci lepiej żyć?
  • Odpowiedz
BeHappy: Mi też włosy wypadają, a jestem dziewczyną. Ogólnie też mam kiepską bardzo sytuację bo nie mam jak spłacić długów itd. Trzymaj się. Mnie kiedyś nie zdradził, ale wbił sztylet w plecy i do dzisiaj odbywam karmę, a ten ktoś nie chce z mojej głowy wyjść. Też chciałam się zabić, ale po coś tu żyjemy skoro się urodziliśmy. Powodzenia.

Zaakceptował: LeVentLeCri
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Sprawdź, czy spełniasz kryteria przyjęcia do szpitala (PASI >12 lub łuszczyca paznokci). Jeśli nie miałeś do tej porty leczenia immunosupresyjnego, to bierz ten kierunek - na czas leczenia wyciszy, a skutkiem ubocznym jest wzrost włosów :)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania znam to..
AZS od urodzenia. Astma. Alergia na pyłki i pokarmowa. Łysienie plackowate (trzeba było golić na pałę), zez, hemoroidy, płaskostopie, krzywa przegroda nosowa (głośne chrapanie), otyłość. Brak własnego mieszkania, #!$%@? praca.
Druga żona (ta też wredna). Ale świetna córka.
  • Odpowiedz