#cyberpunk2077 a mnie nic w tej grze nie w-----a jak te gownowiadomosci o nowych samochodach. wjeżdżasz do nowego miasta, dzwoni do ciebie k--s, że jak masz jakiś szemrany interes to do niego, bo on tu rządzi, i ogólnie on jest treściwy, interesuje go tylko biznes i się rozłącza, bo nie będzie tracić czasu na głupoty i dosłownie 5 sekund po rozmowie wysyła SMS że ma jakieś gownoauto do sprzedania. no k---a... ale żebym ja jeszcze wiedział, że to to g---o z samochodem, to był olewał, ale nie, dostaję część wiadomości i myślę o, jakiś quest, otwieram i już widzę zdjęcie jakiegoś grata a potem jak już zwiedzisz każda lokacje to takiego spamu przyjdzie z 5 w ciągu 30 minut jeszcze żeby w tej grze jeździło się przyjemnie albo można było tuningować te fury, ale oczywiście nie. to po c--j mi te samochody? w---------ć z tym gownem
@Iliilllillilillili: dodatkowo jak kupisz za 50k jeden wóz (albo dostaniesz za darmo najlepszy w grze xD) to wszyskich pozostalych sie po prostu nie oplaca kupowac bo po co mam jezdzic rzęchem za 15k skoro za 50k mam drugi najlepszy w grze
a mnie nic w tej grze nie w-----a jak te gownowiadomosci o nowych samochodach.
wjeżdżasz do nowego miasta, dzwoni do ciebie k--s, że jak masz jakiś szemrany interes to do niego, bo on tu rządzi, i ogólnie on jest treściwy, interesuje go tylko biznes i się rozłącza, bo nie będzie tracić czasu na głupoty
i dosłownie 5 sekund po rozmowie wysyła SMS że ma jakieś gownoauto do sprzedania. no k---a...
ale żebym ja jeszcze wiedział, że to to g---o z samochodem, to był olewał, ale nie, dostaję część wiadomości i myślę o, jakiś quest, otwieram i już widzę zdjęcie jakiegoś grata
a potem jak już zwiedzisz każda lokacje to takiego spamu przyjdzie z 5 w ciągu 30 minut
jeszcze żeby w tej grze jeździło się przyjemnie albo można było tuningować te fury, ale oczywiście nie. to po c--j mi te samochody? w---------ć z tym gownem
https://youtu.be/kkX25-jmbnc