Wpis z mikrobloga

@Lenaya: Problem z kartą graficzną - a czego oczekujesz, nie wiadomo jaki to problem, jaka to karta graficzna, jakie są objawy tego problemu - w takim razie co wiadomo.
No wiadomo, że jest problem i tu dochodzimy do punktu wejścia i zataczamy koło.
Nie wiem czego oczekujesz podając aż tak szczątkowe informacje na temat problemu - no nie wiem może jakiegoś wróżbity?

Jeśli tak to może się trochę wpasuję - i
@maniek50005: No wiec, po włączeniu komputera jest wssystko różowe. Pierwsze stawiałam karte, albo zepsuta albo brak aktualizacji sterowników. Zrobiłam aktualizuje ale nadal to samo. Podlaczylam komputer pod tv z myślą ze może to wina monitora bądź kabla. Na tv komputer działa tak jak kiedyś. Podlaczylam laptopa pod monitor i tez działa normalnie. Wiec jie wiem w czym tkwi tak naprawdę problem
Na tv komputer działa tak jak kiedyś.

Podlaczylam laptopa pod monitor i tez działa normalnie.

@Lenaya: Podłączyłaś komputer do telewizora i obraz jest normalny?
Podłączyłaś laptopa do monitora tego który wyświetla obraz różowy, ale tylko w przypadku gdy podłączony jest do komputera?

Tylko w przypadku gdy komputer jest podłączony do monitora obraz jest różowy?
A można poprosić o jakieś zdjęcie jak to wygląda?
Podlaczylam komputer do tv i obraz jest normalny. Laptopa do monitora ktory z komputerem był różowy, a z laptopem jest normalny. Tylko komputer z monitorem robi różowy ekran. Zdjęcie wyślę na pw
@Lenaya: użyłaś tego samego złącza w pc do podpięcia telewizora co używasz do różowego monitora?
wejdź w ustawienia grafiki i kliknij 'przywróć domyślne' jak jeszcze tego nie próbowałaś
@10129: Nie, użyłam innego. Do monitora mam jeszcze konwerter, i miałam ze on może być problemem. Ale dziwi mnie to ze na laptopie działa dobrze a na kompie nie. Podlaczylam komputer do monitora brata i tez wszystko działa bez zastrzeżeń.
Podlaczylam komputer do monitora brata i tez wszystko działa bez zastrzeżeń.

ciekawe
@Lenaya: podłączyłaś go do monitora brata tym samym wyjściem którego używasz do różowego monitora?