Aktywne Wpisy

SzymonXes +155
Kontekst: Julczysko z licbazy odzywa się do mnie po dosłownie 7 latach od ostatniej wymiany wiadomości. PS Ja to mam pecha. Ani szczęścia w kartach, ani w miłości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#frajerzyzmlm #mlm #vejt
#frajerzyzmlm #mlm #vejt
51431e5c08c95238 +476

@gwiazda_motyl: #wolamyzbanowanych permanentnie :(
TREŚĆ
@pazdzioch69: a co to za ciekawa zielonka?
@kushcoma: jak coś chcesz to pisz na porszebialejakkoka@buziaczek.pl
@losowynick13: kc cie <3
@Grubyp_qKociamber: o cb też kc <3
@Miqood: siema małpquo ct
@lilsaio: ;;)
@KwasSiarkowy4: :(
@noipanpawelekkur @CYBERDICK: Dlaczego mój stary nie może zjeść lazanii? BO NIE ŻYJE
@ayyy_lmao: dzisiaj rano myślałem że mam węża pod pościelą ale to nie byłeś ty, niestety
@obserwatorrr: powodzenia w nowej pratzy (。◕‿‿◕。)
@paczelok: ostatnio oglądałem neverending story i bardzo mi się podobało a jak widziałem smoka to se myślałem "o patrzelook"
@Kanbodja: fajny avek, kiedyś byłem fanbojem haj lajfa
@tszeci: przestań beczeć jezuuu
@sanaay: trzymaj się tam na tym banie
@Lion_Stettin: ale bym cię ehhh (╥﹏╥) ty już wiesz co
@rozpendzonyjerz: kurde jerzyk jeszcze niedawno cię szkalowałem a teraz bym ehh no nie wiem powiedział coś miłego
@Dispairter: umiesz stać na rękach? bo ja nie
@beztroski_pampuch: ehh kurde fajnie że jesteś beztroski bo ja mam sporo trosk ostatnio
@Flaari: umiesz robić szpagat? bo ja tak
@9Grzesiek_: podaj mi pilot od podnośnika
@LRF1000W: umiesz założyć nogi na głowę? bo ja nie wiem
@Umeraczyk: znowu widziałem tą laskę jak z twojego avataru o jezu ale ona jest o jejciu o raju
@cocojambo210: chciałbym poznać genezę twojego nicku ale pewnie jej nie ma
@Graner: sprawdź mi obecność
@CondomSurvivorSupreme: kocham twój nick i twój profil i cb :3
@iks__dee: poka ogura, ostatni raz :(
@Cybek-Marian: nie powiedziałem ci tego ale zapaliłem w twojej intencji jak byłeś na banie :<
@rainbow_kommando: :333
@Koshnei: wymień 4 miasta na literę J jak Jadwiga
@medamaude: chciałbym się czegoś dowiedzieć
@GACIE_W_EJAKULACIE @GACIE_W_KISLU @GACIE_W_KUPIE @CZYSTE_GACIE A WY TO KTO TAK W OGÓLE
@ruchamwammatkizmoderacji: ja cb też mamusiu
@ChacharZWarszawy: w sobotę znikam
@gimnazjumqqq: dziękuję ci bardzo za przekazanie tego do innych, powodzenia na studiach co nie :3 jesteś debeściak i w ogóle
@reszta_o_ktorych_zapomnialem: no was też podzdrawiam czy cos nw
na załączonym obrazku widać proszek do szorowania cytrynowy z Oszołom
Tag #wolamyzbanowanych służy do wołania zbanowanych, by nie było im smutno, bez względu na powód zbanowania ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeżeli chcesz się podzielić z wykopkami powodem zbanowania lub przekazać inną wiadomość, pisz na gimnazjumqqq@wp.pl (inicjatywa: @gimnazjumqqq ). Można przesyłać pozdrowienia zza paltynowej kurtyny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jaworzno
Jarosław
Jelcz
Janowice
Pozdro pdw
No i mam nadzieję, że szybko wrócisz!
Tag #wolamyzbanowanych służy do wołania zbanowanych, by nie było im smutno, bez względu na powód zbanowania ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeżeli chcesz się podzielić z wykopkami powodem zbanowania lub przekazać inną wiadomość, pisz na gimnazjumqqq@wp.pl (inicjatywa: @gimnazjumqqq ). Można przesyłać pozdrowienia zza paltynowej kurtyny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nasz kolega @gwiazda_motyl ma bana, napisał maila, w których wszystkich pozdrawia ( ͡°
@gwiazda_motyl ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czekam! :*
no umiem na wszystkim stać bo kilka lat na akrobatyke chodze
fikołki mi nie straszne ale szpagat na psach mi obcy